„Kredit agrikol banka uz medicinske radnike

E. B. T./Novosti Online

21. 03. 2020. u 14:04

„Kredit Agrikol" saopštava da vanredna situacija u kojoj se nalazimo usled pandemije korona virusa zahteva od svake institucije da sa svoje strane da jasan doprinos

„Кредит агрикол банка уз медицинске раднике

Foto N. Fifić

MEDICINSKI radnici, klijenti „Kredit Agrikol" banke, do kraja ove godine neće plaćati kamatu niti imati bilo kakve druge troškove na dozvoljene minuse, bilo da ga već imaju u korišćenju ili tek sada apliciraju za novi. Ovo je dodatna mera koju je ta banka pripremila kako bi podržale one koji su na prvoj liniji odbrane od virusa korona, a implementiraće i odluke Narodne banke Srbije u vezi sa moratorijumom na kredite.

Pročitajte još:
"MK grupa", "Mona" i "Tončev gradnja" među prvima ponudili pomoć protiv korone: Biznismeni ustupaju hotele za lečenje

„Kredit Agrikol" saopštava da vanredna situacija u kojoj se nalazimo usled pandemije korona virusa zahteva od svake institucije da sa svoje strane da jasan doprinos kako bi svi zajedno što bezbolnije prošli kroz ovaj izazovni period.

- Verujem da smo na ovaj način obezbedili finansijsku podršku ljudima koji su u ovim danima potpuno podredili svoj privatni život i svoje zdravlje, zdravlju svojih sugrađana – izjavio je Remold le Mason, član Izvršnog odbora te banke. – Ovim gestom želimo da svim medicinskim radnicima pošaljemo jasnu poruku: Hvala Vam za borbu koju vodite u ime svih nas!


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije