DIREKTNA BANKA: ŠTEDNJA JE DOBRA INVESTICIJA ZA BUDUĆNOST
Foto: Promo

DIREKTNA BANKA: ŠTEDNJA JE DOBRA INVESTICIJA ZA BUDUĆNOST

InfoBiz -

Zašto je dobro štedeti? Kada dođu nepredviđeni izdaci, vreme za planirane investicije ili kada samo želimo bezbrižniju budućnost, uvek je lakše kada znamo da imamo na raspolaganju novac koji nam je potreban. Zato je važno da izaberemo model štednje koji je u skladu sa našim načinom života, uz odgovarajuće kamate i uslove oročenja.

Dobra vest za štediše jeste da je Direktna Banka, zbog interesovanja, produžila mogućnost štednje po specijalnim uslovima do kraja maja 2020. godine. Reč je o izuzetnim uslovima za Standardnu štednju u evrima koji za period oročenja od 11 meseci podrazumevaju nominalnu kamatnu stopu od čak 1,10 odsto, dok je efektivna kamata 0,93 odsto. Jednako atraktivna je i štednja na tri meseca sa nominalnom kamatom od 0,80 odsto i efektivnom kamatom od 0,68 odsto.

Konkurentne kamate ima i Standardna štednja u dinarima, kao i Stepenasta i Fleksi štednja, koje uz izbor valuta i perioda oročenja, omogućavaju izbor modela koji najviše odgovara potrebama korisnika.

Fleksi štednja Direktne Banke, uz povoljne kamate, klijentima nudi i mogućnost podizanja do 50 odsto uloga, odjednom ili iz više puta u bilo kom trenutku, bez prekida oročenja. Vredna preporuke je i Stepenasta štednja, u dinarima i evrima, koja omogućava definisane rokove oročenja i progresivan rast kamate. Nju karakteriše kamata koja raste iz meseca u mesec kod dinarskih uloga, dok kod oročenja u evrima kamata raste pet puta na svaka tri meseca. Standardna štednja u Direktnoj Banci, uz atraktivne kamatne stope, nudi mogućnost izbora valuta i različitih perioda oročenja, do maksimalnih 36 meseci za depozite u dinarima i evrima, uz isplatu kamate po dospeću štednog uloga.

Sve informacije o tome kako štednja može biti još vrednija, kao i detaljan reprezentativni primer specijalne ponude Standardne štednje u evrima zainteresovani građani mogu da dobiju na internet stranici Banke, www.direktnabanka.rs, direktno u poslovnoj mreži Banke ili pozivom Info centru, svakog radnog dana od 09 do 17h, na broj telefona 011 333 6000.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track