Još jedan bivši predsednik Real Madrida hospitalizovan zbog virusa korona

Nakon što je Lorenco Sans preminuo od posledica virusa korona, zarazio se još jedan bivši predsednik Real Madrida.
Španski mediji pišu da je Fernando Martin hitno primljen u bolnicu nakon što su mu ustanovljeni simptomi virusa Covid-19, prenosi B92.
 
Ovaj 72-ogodišnji biznismen završio je u madridskoj bolnici Puerta de Jero. Zbog godina, Martin se nalazi u visokorizičnoj grupi zaraženih.
 
Fernando Martin je kratko bio predsednik Reala tokom 2006. godine, kada je iznenada napustio tu funkciju Florentino Perez.
 
Zadržao se samo dva meseca jer je podneo ostavku kako bi započeli izbori na kojima je kasnije pobedio Ramon Kalderon, a sportski direktor postao Predrag Mijatović.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.