NEMAC UPROPASTIO SRBIJU, A SADA I CEO SVET! Hrvati tvrde: Feliks Brih je kriv za koronu, on je aktivirao BIOLOŠKU BOMBU
Foto: Profimedia

Nova teorija

NEMAC UPROPASTIO SRBIJU, A SADA I CEO SVET! Hrvati tvrde: Feliks Brih je kriv za koronu, on je aktivirao BIOLOŠKU BOMBU

Fudbal -

Italijanski pulmolog Fabijano di Marko, direktor u bolnici "Papa Đovani XXIII" izjavio je nedavno da je utakmica između Atalante i Valensije, odigrana 19. februara na stadionu "San Siro" u Milanu, bila biološka bomba koja je zavila Italiju i Španiju u crno.

"Čuo sam mnogo teorija o tome, a ja ću vam reći šta ja mislim. To je bio 19. februar, a 40.000 stanovnika Bergama je bilo na "San Siru" (stadion u Milanu) na meču Atalante i Valensije. Otišli su autobusom, kolima, vozom... To je bila biološka bomba, nažalost".

A, možda te "biološke bombe" i velikog broja žrtava ne bi bilo da nemački sudija Feliks Brih nije doneo jednu neobičnu odluku.

Srbi Briha pamte po zlu sa Svetskog prvenstva u Rusiji, kada je oštetio "Orlove" u utakmici protiv Švajcarske.

Brih je 6. novembra prošle godine u "Maksimiru" sudio utakmicu Dinamo Zagreb - Šahtjor. Hrvatska ekipa je do 93. minuta vodila sa 3:1 i imala prolaz dalje u Ligi šampiona. Međutim, Ukrajinci su u dva minuta postigli dva gola i omogućili da upravo Atalanta prođe dalje i igra pomenuti meč sa Valensijom.

Posebno je bio bizaran gol Ukrajinaca za 3:3 u 95. minutu. Brih je dosudio penal za goste, a onda konsultovao VAR sistem. Nemac je uz pomoć tehnologije utvrdio da je napadač Šahtjora simulirao prekršaj, ali je video i drugu situaciju zbog koje je ostao pri odluci da se izvede penal. VAR je aktiviran za jednu situaciju i viđena je druga vredna penala, pa je lakat Teofila-Katerina u lice Pjatova promenio budućnost evropskog fudbala i Bergama.

Da sve bude gore iz današnje perspektive, jedan lep gest pretvorio se u kataklizmu - navijači Valensije i Atalante su se družili, grlili, pili pivo iz iste čaše i raširili zarazu. Čak 35 odsto ekipe Valensije je zaraženo koronavirusom, a o broju mrtvih u Italiji i Španije dobijamo svakog dana užasne informacije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track