Глумци позоришта Бора Станковић у Врању: Останите код куће

ВРАЊЕ: Глумци и глумице позоришта Бора Станковић у Врању пружили су подршку својим суграђанима, али и свим грађанима Србије, упућујући им поруке да поштују прописане мере за спречавање ширења вируса корона, да буду храбри и истрајни, уз позив да остану код својих кућа.
pozoriste publika sedista pixabay
Фото: pixabay.com

Тако је глумац Бојан Јовановић, у снимку направљеном у његовој кући, као што су учиниле и његове колеге, поручио да свима да буду свесни, савесни и одговорни додајући да само ако се поштују све препоруке, све ово ће брже проћи.

Јовановићева колегиница Жетица Дејановић навела је да је живот леп и истакла да га треба и сачувати.

Једини начин у овом тешком тренутку за све нас да сачувамо животе је да останемо код куће. Да би се касније радовали, сада морамо да будемо стрпљиви, казала је Дејановић и позвала све да управо из тог разлога остану код куће.

Глумац Марко Петричевић позвао је све да остану код куће због, како је навео, сопственог здравља свакога појединачно, као и због здравља њихових најближих.

Немојте да вам то буде тешко. Сетите се како сви често кажемо да је кућа оаза мира. Проведите квалитетно време са вашим укућанима. Будите креативни на ваа својствен начин и радите ствари које вам причињавају задовољство и одржавају ведар дух, који нам је такође свима потребан у овим тренуцима, поручио је Петричевић.

Позвао је све да покажу да вреднују своје животе, док је његов колега Михајло Стошић замолио суграђане да буду одговорни према себи и другима.

“Драги суграђани, не дозволите да у Србију дође италијански сценарио, останите код куће, биће касније времена и за кафу и за разговоре“.

Глумица Јелена Филиповић навела је да као што смо одговорни за своје животе, одговорни смо и за туђе и додала да се не дешава да свакога дана помажемо тако што остајемо код куће.

Будимо одговорни. Останите код куће, поручила је Филиповић.

Душан Томић, такође глумац врањанског позоришта.

Он је замолио све да остану код својих кућа казао је да зна да сви грађанима ових дана поручују да читају, гледају филмове, серије што, како каже, временом досади.

Можемо боље да се упознамо с породицом јер смо изгубили тај однос. Молим вас још једном да останете код куће јер је то за наше добро и зато што ћемо тако што пре изаћи на улице и видети се, поручио је Томић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести