Skočile Kutinjove akcije: Čelsi ga hoće, Setijen nema ništa protiv da se vrati

Vreme čitanja: 2min | sre. 18.03.20. | 14:57

Brazilac odjednom - tražen

Kada se činilo da je zvezda Felipea Kutinja nastavila da pada, odjednom se pojavilo malo dobrih vesti i za njega.

Otkako je otišao iz Liverpula u Barselonu Brazilac ne može da pronađe sebe na terenu, malo je živnuo u početku u Bajernu, a onda je i tamo pao ispod radara. Omanuo je Kutinjo na Alijanc areni i Bavarci su otvoreno poručili da ga neće otkupiti.

Izabrane vesti

Ali ima neko ko želi Kutinja! Rastu šanse da se brazilski vezista vrati na Ostrvo, ali ne u Liverpul nego u prestonicu, u London. Želi ga Čelsi.

Plavci će imati novca da troše u narednom prelaznom roku, krenuće u renoviranje tima, a jedna od želja im je Kutinjo. Veruju u Stamford bridžu da još ima dovoljno baruta u nogama lucidnog veziste. Smatra se da bi 80.000.000 evra bilo dovoljno da se zadovolji apetit Barselone, koja gleda da vrati makar deo novca uloženog u dovođenje Kutinja – 120.000.000 evra.

Zainteresovan je, navodno i Inter, koji bi da uključi Felipea u trampu, jer Barsa želi da na leto kupi Lautara Martineza od milanskih Nerazura. Kataloncima je špic preko potreban.

Međutim kako piše Sport, ako se ništa od tih transfera ne realizuje, mogla bi da se obrne Kutinjova sreća i na Nou Kampu. Trener Barselone Kike Setijen ne bi imao ništa protiv da vidi Brazilca u timu za narednu sezonu, jer smatra da bi mogao dobro da ga uklopi u svoje zamisli.

Barsina prva ideja je da, ipak, proda fudbalera, da bi smanjila svoje rashode, da bi se držala u okvirima finansijskog fer-pleja, ali i da bi time skupila novca za nove kupovine. Međutim, ostaje taj džoker u rukavu da, ko zna, možda Kutinjo proigra pod Setijenovom komandom. I veća su se čuda u fudbalu dešavala...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara