Fanovi britanskog benda Oasis, koji se na žalost mnogih raspao, rekreirali su covere albuma koristeći predmete koji su pronašli u svom domu - plišane mede, bicikl, bazen na naduvavanje. Sve je krenulo od Dannyja Reevesa koji je na svom instagramu sa članovima porodice rekreirao cover albuma "Be here now".

Kada je fotografija postala viralna zvanični nalog benda je predložio svojim pratiocima da i oni to urade iz svojih kuća. Hiljade njih se odazvalo, dalo sve od sebe uz hešteg #OasisArtChallenge.

Danny i njegova porodica rekreirali su cover albuma Oasisa Danny i njegova porodica rekreirali su cover albuma Oasisa Foto: Tviter / Tviter

*

Dosetiljivo - recover albuma "Be here now" Dosetiljivo - recover albuma "Be here now" Foto: Tviter / Tviter

*

Rekreiran je i omot kultnog "Wonderwall" albuma.

Wonderwall album i rekreirana verzija Wonderwall album i rekreirana verzija Foto: Tviter / Tviter

I "Definitely Maybe" je rekreiran - porodica čak ima i gitaristu u svojim redovima, pa su možda bili i najverniji originalu.

Rekreiran album "Definitely Maybe" Rekreiran album "Definitely Maybe" Foto: Tviter / Tviter

*

Cover ovog albuma iz 1994. godine rekreiran je nekoliko puta. Ljudska kreativnost je možda i najsnažnija u karantinu/izolaciji.

Pet plus za Sofiju i ekipu za cover "Definitely Maybe" albuma Pet plus za Sofiju i ekipu za cover "Definitely Maybe" albuma Foto: Tviter / Tviter

Joe Harston iz Britanije je okačio fotografiju ispod na Tviter uz reči: 'Ovu fotku smo napravili na prvoj probi našeg benda i uopšte nismo skapirali da nam stan izgleda kao scenografija za "Definitely maybe".

Još jedan recover Još jedan recover Foto: Tviter / Tviter

Homeschooling uz Oasis #parentinggoals.

I malci su se priključili I malci su se priključili Foto: Tviter / Tviter

Otac ćerkice sa lutkicama je objavio fotografiju na svom tviteru.

I igračkice vole Oasis I igračkice vole Oasis Foto: Tviter / Tviter

Mislim da je red i da mi krenemo sa domaćim albumima...

Izvor: Daily mail

  • Izvor:
  • Noizz.rs