Muzičarka Grimes je na svom jutjub kanalu objavila novu pesmu pod nazivom "You’ll Miss Me When I’m Not Around" i video za istu. Donekle. Ona u spotu stoji i kleči ispred green screena sa mačem i poziva fanove da oni sami završe video.

Kako je objasnila u opisu videa, inicijalno se snimala ispred green screena kako bi uradila pet lyrics videa za njen poslednji album "Miss Anthropocene."

"S obzirom da smo sada svi u izolaciji ili karantinu, volela bih da se moji fanovi koji se dosađuju i žele da nauče nove stvari odazovu ovom pozivu. Objavila sam sirove elemente za bilo koga ko želi da napravi video."

Sadržaj od Grimes koji može da se skine sa neta uključuje delove sa snimanja, kao i audio datoteke, tako da fanovi mogu da izrade sopstveni video ispočetka. Dalje u opisu jutjub videa predlaže da se koristi jeftini ili besplatni softver za editovanje audio i video zapisa, a daje i uputstvo za upload kako bi ona mogla da deli svoje favorite na društvenim mrežama.

"Moj tim i ja smo bili inspirisani sjajnim umetničkim radovima koje ste mi do sada slali, tako da se nadam da će vam i ovo biti zanimacija kada su dani dugi i usamljeni. U svakom slučaju, nadam se da ste svi dobro."

Sav materijal možete skinuti sa ovog wetransfer linka.

Izvor: Dazed and Confused

  • Izvor:
  • Noizz.rs