Influenserka Arijel Karnas iskoristila je privatne veze da se testira na korona virus i pokazalo se da je pozitivna na . Nakon toga, nije poštovala mere izolacije te je čak i otputovala sa porodicom u vikendicu u Hemptonu. Sve je to izazvalo oštre kritike javnosti, a brend Nordstrom je objavio da su prekinuli suradnju s njom.

Influenserka se nakon svega obratila fanovima pismom, u kojem navodi da joj nije bila namera nikoga da povredi te da njena porodica, uključujući i dve maloletne ćerke, dobijaju pretnje smrću.

"Izvinjavam se svima što sam nenamerno naškodila tokom donošenja svojih odluka. Za većinu nas, 11. mart označio je početak onoga što će postati naša nova, bolna svakodnevica. Proživljavamo isti strah, paniku i zabrinutost koju od tada oseća cela zemlja. Znam da sam zbog svog posla podložna kritikama javnosti i s tim sam se nosila. Međutim, sada primam pretnje smrću, kao i cela moja porodica, uključujući dve maloletne ćerke. U ovom trenutku, sve što mogu učiniti jeste da vam kažem da sam došla do svojih odluka za koje mislim da su u najboljem interesu za moju porodicu i moju zajednicu. U očaju sam se obratila lekaru kojeg sam prethodno znala kako bih zatražila njegov savet. Osim mene, testirani su i moj suprug i dadilja, i oni su takođe bili pozitivni. Dadilja je sama odlučila da bude s nama u karantinu, a ne da ide kući. Smatram da smo neverojatno srećni što smo imali tako brz pristup medicinskoj zaštiti i razumem da je to daleko od stvarnosti za ogromnu većinu ljudi u ovoj zemlji", zaključila je Karnes.

Ona je tokom izlaganja i zaplakala u nameri da joj pratioci oproste, ali njeno obraćanje, nije naišlo na pozitivan odziv.

Dok se jedni slažu sa njom i podržavaju njenu porodicu, drugi i dalje ne odobravaju njene postupke nakon što je saznala da je pozitivna na korona virus.

"Napustila si svoj stan na Menhetnu samo 7 dana nakon što si saznala da si pozitivna na Covid-19. Čini se kako nisi slušala savete svog lekara. Sama sebe si dovela u ovu situaciju, prestani da cmizdriš, samo je jedan od komentara koji su se našli ispod njenog posta na Instagram profilu.

  • Izvor:
  • Noizz.rs