DruštvoVesti

Poznati glumac poručio Novopazarcima: Poštujte mere, valja ovu kušnju proći!(VIDEO)

Poznati bosanskohercegovački glumac Emir Hadžihafizbegović obratio se video porukom građanima Novog Pazara, posebno izrazivši interesovanje za ono što se trenutno dešava.

”Pozdravljam vas i selamim sa Neretve. Čujem da je u naselju Lug dosta pozitivnih na koronu, a mene interesuje šta se tamo dešava. Želim vam samo poručiti da poštujete sve mere zabrane i ova pošast u kušnja će biti iza nas. Evo nam 24. aprila lepog Ramazana, a onda i Bajram u drugoj polovini maja. Valja ovu kušnju proći, a ko zna čitati Božje znakove sve će ovo razumeti. Želim vam reći da mislim na vas i na sve dobre ljude bez obzira kojoj naciji, veri i religiji pripadaju ida vam poručim da vas volim” poručio je Emir Hadžihafizbegović građanima Novog Pazara.

Podsećamo, novembra 2018. godine ovaj glumac je u Novom Pazaru gostovao sa monodramom “Sve je do nas” koju je i režirao.  Tada je ovacijama i aplauzom novopazarska publika pozdravila nesvakidašnji nastup proslavljenog bosanskohercegovačkog glumca.

Hadžihafizbegović je i tada izjavio da prema ljudima iz ovih krajeva gaji posebnu empatiju, te da iz Novog Pazara nosi lepe utiske.

Njegovu video poruku podelio je na svom zvaničnom FB profilu Kulturni centar Novi Pazar, te brojni pojedinci.

 

 

Senada Kalić

Podeli