REZZIME DANA (četvrtak): Dinamo i Belšina odradili svoje

Vreme čitanja: 3min | čet. 02.04.20. | 23:01

Pogledajte ko vam je 2. aprila doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

DINAMO MINSK II - TORPEDO ŽODINO II (tip 1, kvota 1,25) - 1:0
Uspeli ste da pogodite ovaj par, ali daleko od toga da je bilo jednostavno. Posle 45 minuta igre bilo je 0:0, a tek je u drugom poluvremenu Dinamo uspeo da prelomi meč i to tako što je Daviskiba postigao gol sa bele tačke u 71. minutu utakmice.

BELŠINA II - GORODEJA II (tip 1, kvota 2,30) - 4:0
Jako ste dobro gađali ovaj par. Posle 40. minuta domaćin je poveo, a onda je Skačko u 45. dobio crveni pa su gosti ostali sa igračem manje u polju. Posle toga je Belšini bilo mnogo lakše da igra i da dođe do tri gola u nastavku meča kada je Gorodeja ostala sa još jednim igračem manje u polju.

SION - VULVERHEMPTON (tip 2, kvota 1,75) - 0:2
Još jedan uspešan tip na Fifu 20, i još jednom se pokazalo da vrlo uspešno tipujete i uzimate novac na ove parove. Ovoga puta Sion je igrao protiv Vulverhemptona, a engleski tim je slavio sa 2:0, čak je i na poluvremenu vodio sa istim rezultatom pa pobeda nije dolazila pod znak pitanja.

KATALONIJA - TIM RUSPRO (tip 1, kvota 1,70) - 2:1
Nije ovo bilo lako, ali je za kvotu 1,70 bilo vredno pomučiti se. Katalonija je bila blagi favorit u ovom obračunu, a posle dobrih partija pre ove u dobrom naletu je uspela da nadigra TIM Ruspro sa 2:1 i da na taj način vama donese prolaz ovog para.

DNK - NFC (bezh 2, kvota 1,80) - 0:1
Očekivano je ovo bilo blizu i očekivano je ovo bilo tvrdo, ali na kraju vam se isplatilo po drugi put danas što ste se kpadili na NFC. Na pola borbe bilo je 0:0, ali je NFC do kraja uspeo da postigne ipak jedan pogodak, da upiše pobedu i da vam poveća šanse za dobitak. Bilo je gusto, ali došla je dvojka.

NFC - TES TUNDRA (tip 1, kvota 2,00) - 3:0
Oprobali ste se ovde sa kecom, na kvotu 2,00 i to se više nego isplatilo jer vam je ovaj par duplirao eventualni dobitak. Na pola borbe bilo je 1:0, na kraju se sve završilo sa ubedljivih 3:0 i to je bila sjajna pobeda za NFC Njankat.

PRECRTANO

TES  TUNDRA - ROJAL BEARS (tip 1, kvota 2,05) - 1:3
U poslednjem obračunu dana sastali su se TES Tundra i Rojal Bearsi, ove dve ekipe su završavale dan, a uspešniji je u celoj priči bio sastav Rojala. Posle rezultata 1:1, Bearsi su pored svog imena dodali trojku i na taj način dobili obračun i vama pokvarili planove.

ROJAL BERS - DNK (tip 1, kvota 1,75) - 0:0
Ako su Rojal Bersi na danas imali neka dobra izdanja, DNK je često igrao nerešeno, tako da je ovde sve završeno sa 0:0. Rojal Bersi su u meč ušli kao favoriti, ali to nisu ispunili pa je na kraju zaokružena kvota od čak 4,20. Da ste samo mogli da predvidite...

LIL - GRONINGEN (tip 1, kvota 1,60) - 1:2
Ovo je jedan od retkih promašaja kada je Fifa u pitanju, u njoj ste prethodnih dana imali dosta uspeha. Na ovom meču je već na poluvremenu Groningen vodio sa 2:1, a u nastavku meča Lil nije uspeo do preokreta, tačnije ni do jednog gola pa je zapravo došlo 2-2.

VIRTUS PRO - OG (tip bezh2, kvota 1,40) -  2:1
OG je u ovoj partiji bio favorit, međutim Virtus je uspeo da slavi u ovom obračunu u okviru 11. sezone, tokom kvalifikacija. Na kraju je Virtus.pro slavio sa 2:1. Na ovaj način je stigao do prve pobede, dok je OG doživeo prvi poraz u Grupi C.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara