');
Najnovije vesti
Blic Kultura

Pozorište na Terazijama tri puta nedeljno emituje predstave i organizuje razgovore sa glumcima

Pozorište na Terazijama će u narednom periodu tri puta nedeljno (ponedeljkom, četvrtkom i subotom u 19.30 časova), emitovati neke od kultnih predstava koje su ostavile značajan trag i uticale na razvoj jedinog muzičkog pozorišta kod nas.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Splitski Akvarel Foto: Pozorište na Terazijama / Privatna arhiva
Splitski Akvarel

Linkovi predstava, iz arhive RTS-a, biće objavljeni na fejsbuk profilu Pozorišta na Terazijama, a prva predstava koju će gledaoci moći da pogledaju u ponedeljak 6. aprila je “Splitski akvarel” (1978) u režiji Miljenka Štambuka.

- Kako bi ostala u kontaktu sa glumcima našeg pozorišta i u ovoj situaciji, svake nedelje i utorka u 18 časova u lav uključenju u trajanju od pola sata na instagram profilu našeg pozorišta, publika će imati priliku da razgovara sa njima o muzičkom pozorištu. Na kraju ovog druženja biće postavljeno i jedno kviz pitanje vezano za oblast mjuzikla, a pošiljalac tačnog odgovora biće nagrađen knjigom, u saradnji sa izdavačkom kućom “Clio”. Razgovori sa glumcima na instagram profilu pozorišta (@pozoristeterazije) će početi od nedelje 12. aprila - navode iz Pozorišta na Terazijama.