≫ 

9 predstava za 9 dana: Prvi internet regionalni festival teatra za decu

Tokom trajanja festivala najmlađa publika će na Jutjubu moći da pogleda predstave devet regionalnih teatara

  • 0
Mala sirena

Crtani film "Mala sirena", Dizni (1989) / Printskrin: YouTube/DisneyMusicVEVO

Pozorište "Boško Buha" učestvovaće sa predstavom "Mala sirena", Ljudmile Razumovske, a u režiji Milana Karadžića, na Prvom internet regionalnom festivalu teatra za decu - PIR FEST, u organizaciji Gradskog pozorišta Podgorica, koji se održava od 8. do 16. aprila.

Premijera "Male sirene" biće održana 9. aprila u 17h, a repriza narednog dana u 13.15 časova na Jutjub kanalu Gradskog pozorišta.

U predstavi igraju Danijela Štajnfeld, Aleksandar Radojičić, Viktor Savić, Andrija Milošević, Andrijana Oliverić, Nemanja Oliverić, Jelena Trkulja, Katarina Marković….

Tokom trajanja festivala, najmlađa publika će imati priliku da na Jutjub kanalu Gradskog pozorišta, sa početkom u 17 časova pogleda predstave devet regionalnih teatara.

Festival je takmičarskog karaktera, predstave će biti vrednovane glasovima publike - "lajkovima".

Gradsko pozorište iz Podgorice iniciralo je, a većina pozorišta za decu iz regiona prihvatilo, novu akciju koja omogućava deci da u vreme izolacije, prate pozorišne predstave.

- S obzirom na važnost ovog poduhvata, Pozorište Boško Buha se sa zadovoljstvom odazvalo pozivu da učestvuje na PIR - u. Ponosni smo što sa respektabilnim pozorištima iz regiona delimo ovu značajnu misiju posvećenu najlmađima - poručuju iz "Buhe".

(Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA