Gatuzo: Mogao sam da zaigram za Boku, ali nije mi dala žena

Vreme čitanja: 1min | sub. 11.04.20. | 20:08

Zanimljivo...

Trener Napolija Đenaro Gatuzo otkrio je da je mogao da zaigra za Boku Juniors 2012. godine, ali da je njegova supruga blokirala taj transfer.

Možda bi u Srbiji igrači oklevali da priznaju ovakvu stvar, ali Đenaro ima dovoljno samopouzdanja pa je to bez problema podelio sa javnosti.

Izabrane vesti

Kaže - velika mu je želja bila da zaigra za ovaj tim.
"Bio sam blizu da pređem u Boku 2012. godine, ali moja supruga se pita kod nas u domaćinstvu i nije me pustila da odem. Naša deca su bila mala u tom momentu, tako da nije bila prava situacija sa pogleda porodice da uradim tako nešto", rekao je Gatuzo.

Gatuzo je 2012. godine otišao iz Milana, a posle toga se pridružio Sionu u Švajcarskoj gde je prvo igrao, pa onda i imao ulogu trenera.

Trenerska karijera ga je posle vodila preko Palerma, Krita, Pize, pa sve do Milana i sada Napolija. Igračka želja da zaigra za Boku mu se nije ispunila.
"Nije tajna da sam se oduvek divio Boki. Bio sam dovoljno srećan da igram protiv Boke i osvojim Interkontinentalni kup, kao i prijateljsku utakmicu na Audi kupu u Nemačkoj", rekao je Gatuzo.

Možda nekada postane trener Boke, sve je moguće...

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara