I Mundo potvrdio: Barsa i Siti žele da trampe bekove

Vreme čitanja: 1min | sub. 11.04.20. | 16:41

Sasvim realna kombinacija...

Engleski Telegraf najavio je pre dva dana takvu mogućnost, a Mundo deportivo danas potvrđuje: Barselona i Mančester Siti razmatraju mogućnosti da razmene bekove. Katalonci su ozbiljno zagrizli za Žoaa Kansela (25), dok bi Pep Gvardiola u svojim redovima rado video Nelsona Semeda (26).

Imajući u vidu situaciju s ugovorima (Barseloninom Portugalcu ističe na leto 2022, a Sitijevom tek 2025) i spekulacije da Semedo, čuvši za interesovanje Sitija, odbija da pregovara o novom sporazumu, treba očekivati da Španci preduzmu inicijativu i pokušaju da ubrzaju pregovore.

Izabrane vesti

Kanselo jeste plaćen skoro duplo više od Semeda, međutim trenutno su vrednosti dvojice bekova približne, a to je veoma važno u ovakvim pregovorima. Pogotovo kada se u priču uključi novonastala situacija izazvana pandemijom COVID-19 i "razvaljeno fudbalsko tržište".

Procene stručnjaka su takve u predstojećem prelaznom roku, ma kad da on počeo, ni oni oni najbogatiji klubovi neće se razbacivati novcem, odnosno da će većina gledati da trampom dolazi do igrača na koje su se nameračili.

Ovo bi mogla da bude jedna od najrealnijih. I najvećih, ako do dogovora dođe...    

Foto: Reuters 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara