Filmska potera u Rusiji: Bežao od policije, auto se prevrnuo i ostao da visi iznad reke, vozač nepovređen

Novosti online

19. 04. 2020. u 19:03

Prema lokalnom listu „Fontanka“, automobil je privukao pažnju policije jer se prebrzo kretao centrom Sankt Peterburga

Филмска потера у Русији: Бежао од полиције, ауто се преврнуо и остао да виси изнад реке, возач неповређен

YouTube

Jedan vozač iz Rusije je napravio pravu dramu na ulicama. Pošto nije uspeo da pobegne od policije, on se prevrnuo i ostao da visi u automobilu iznad reke.

Cela situacija, koja više podseća na neki akcioni film, snimila je obližnja nadzorna kamera. U videu se može videti kako se brzi „hjundai solaris“ kreće prema malom mostu preko reke Mojke, u centru Sankt Peterburga.

Međutim, bekstvo preko mosta nije se učinilo kao prava odluka za nesmotrenog vozača. U poslednjem trenutku on je pokušao naglo da skrene u susednu ulicu, ali umesto toga udario je vozilom u zaštitnu ogradu pored mosta, te završio viseći u automobilu iznad reke.

Srećom po njega, automobil je balansirao na krovu tačno na rubu ulice iznad reke, i nije uronio u reku. Iz policije su saopštili da vozač nije povređen.

Prema lokalnom listu „Fontanka“, automobil je privukao pažnju policije jer se prebrzo kretao centrom Sankt Peterburga. Kada mu je naređeno da se zaustavi zbog provere, vozač je umesto toga pobegao, započevši jurnjavu kroz grad.




Pratite nas i putem iOS i android aplikacije