Najnovije vesti
Vesti Republika Srpska
SUDAR DVA AUTOMOBILA KOD BANJALUKE Poginuli vozač i suvozač iz "opela"

SUDAR DVA AUTOMOBILA KOD BANJALUKE Poginuli vozač i suvozač iz "opela"

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila kod Banjaluke poginuli su Zoran Malinić (58) iz Verića i Vinko Piljagić (56) iz Potkozarja, potvrdilo je Okružno javno tužilaštvo Banjaluka.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Policija RS Foto: Dejan Božić / RAS Srbija
Policija RS

Iz OJT Banjaluka su objasnili da su u nesreći učestvovali automobili “BMW” kojim je upravljala D.A.(41) iz Banjaluke i “Opel Astra” za čijim volanom se nalazio Piljagić, piše Srpskainfo.

-Prilikom saobraćajne nezgode smrtno su nastradali Piljagić Vinko i suvozač u putničkom motornom vozilu „Opel astra“ Malinić Zoran, a vozač putničkog motornog vozila „BMW“, Dražena Ajder je zadobila telesne povrede – saopšteno je iz banjalučkog Tužilaštva.

Pročitajte još

Uviđaj je obavio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Branko Bjelajac, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbednost saobraćaja Banjaluka.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mere na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nezgode, a naložena je i obudukcija tela smrtno nastradalih lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.