Најновије

"БИЋЕ БОРБА ГЛАВУ ЗА ГЛАВУ": Посланик тражио дозволу за оружје, огласила се странка Ђукановића! (ФОТО/ВИДЕО)

Посланик Демократског фронта Милан Кнежевић тражио је дозволу за ношење оружја због претњи које је добио.

Мило Ђукановић (Фото: predsjednik. me)

Тим поводом огласила се Демократска партија социјалиста, чији је лидер Мило Ђукановић, и саопштила је да су њихови политички противници заправо политички губитници.

"Уместо да се вечити политички губитници запитају како су дошли у позицију у којој су тренутно, они се обрушавају увредама и клеветама на Демократску партију социјалиста и нашег председника", наводи се у саопштењу, а преносе црногорски медији.

ДПС је подсетила да се приближавају избори у тој земљи, те да политичке тензије расту због тога.

"Неке од странака опозиције, као Демократски фронт на примјер, имају дуг стаж на том пољу, али недовољно добар учинак: и поред свих пара у њих уложених, нису испунили очекивања. Сви њихови вишедеценијски напори, да се друштво дестабилизује, поремети мултиетнички склад, уништи држава, грађани преплаше или барем заразе – нису дали очекиване резултате", наводи се.

ДПС је у саопштењу оптужила Демократски фронт да покличима о "грађанском рату", "крвавом колу" или "војним униформама", покушавају да се пред изборе што боље позиционирају на "црном политичком тржишту и себи дигну цену".

"Чуваћемо сваки педаљ Црне Горе, заштитити грађане које ове "рент а странке" покушавају да уплаше причама о братоубилачким и грађанским ратовима! Поручујемо им да се осврну око себе, да запазе да је ово 21. век и другачија Црна Гора од оне која се њима причињава. Зато не обећавајте никоме ништа, јер ће вам се десити да као и 2016. узмете новац а не испоручите радове", закључује се у саопштењу.

Кнежевић: Биће борба глава за главу

Посланик Демократског фронта Милан Кнежевић изјавио је данас да ће се бранити он и његова породица, братство, те да ће се борити "Главу за главу".

Он је у писаној изјави навео да је митрополиту црногорско-приморском Амфилохију рекао да неће одустати од борбе за светиње, упркос претњама које добија.

"Рекао сам да се припрема атентат на мене и већ пет дана ме нико није позвао на информативни разговор да слуша моја сазнања, а све како би то представили као нешто таблоидно.Поручујем да ћу се бранити, као и моја породица и братство и да ћемо на сваки начин одговорити политичким налогодавцима – главу за главу", навео је Кнежевић а преносе Новости.

Кнежевић је казао и да су његови дедови за време Отоманског царства ишли у Скадар.

"Донели су у Мојановиће две турске главе. Моја браћа неће ићи у Скадар, ићи ће у Подгорицу, на одређене станове политичких налогодаваца, уколико се настави са оваквим наумом обрачуна са лидерима српског народа у Црној Гори. Ово није претња, него обећање", казао је Кнежевић.

Како јављају црногорски медији, Кнежевић је затражио дозволу за ношење оружја због претњи које је добио.

Прочитајте ОВДЕ   какво је то оштро упозорење стигло Косову.

Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА