Др Радојевић: На предстојећим изборима грађани немају могућност бирања већ само гласања 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Др Радојевић: На предстојећим изборима грађани немају могућност бирања већ само гласања
Trenutno na sajtu: 322       |       Podeli:
26.05.2020 | 0 коментар(а)



Чачак – Народна странка жели да поступа часно и поштено и да оно што каже то и уради,
Прва конференција за медије НС након укидања ванредног стања, фото: ГЗС

казао је председник Градског одбора Народне странке у Чачку др Александар Радојевић.

“Ако смо рекли да ћемо бојкотовати изборе из много разлога који су поменути више пута до сада, онда ће то тако и бити, без обзира колика ће то цена бити за Народну странку. Ред је да се на политичкој сцени појави поштено третирање грађана, што значи да се оно што се каже и одржи”, казао је др Радојевић.

Он је подсетио да је Српска напредна странка (СНС) победила 2012. године са идејама које су биле часне и поштене, али су те идеје како је реко, нестале и престале да буду актуелне.

“Подсетићу вас на 24 спорне приватизације и претње хапшењима и судским процесима, од тога ни једна није решена, а актери су углавном прескочили у табор СНС, па су сада градоначелници, директори јавних предузећа или се баве неким уносним послом под окриљем СНС”, тврди др Радојевић.

Он је нагласио да НС не жели да личи на остале партије, већ да је њихова жеља да странку граде лагано и темељито и да све одлуке које су донели до сада, задрже и у време када ће бити ванпарламентарна странка, али и онда када буду преузели власт.

Председник ГрО Народне странке у Чачку др Александар Радојевић, фото: ГЗС

“Не желимо да имамо професионалне политичаре, већ да свако ко се бави неком струком и успешан је то спроведе и кроз политику. Привредници који су успешни треба да воде привредну политику, успешни здравствени радници треба да воде здравствену политику, а успешни правници воде правосуђе, а не прелетачи који су ту из интереса, нарочито личног”, рекао је први човек НС у Чачку.

Др Радојевић је казао да на предстојећим изборима грађани немају могућност избора, него само гласања.

“Сви они који су у коалицији са СНС су бивше странке које су биле идеолошки потпуно различитеод СНС, сви су они на неки начин купљени. Занемарљив је број оних који ће се можда појавити на листама а да неће бити под директним или индиректним патронатом СНС”, закључио је др Александар Радојевић на данашњој конференцији за медије.

 

 

Глас западне Србије

 

 

 

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak narodna stranka dr aleksandar radojevic izbori bojkot

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.468.020 посета
Тренутно на сајту: 323 посетилац(a)