Politika

Narodna stranka: Pozdravljamo odluku SPS-a da podrži ideju o formiranju javnog regionalnog servisa

Iz Narodne stranke u Nišu poručuju da pozdravljaju odluku Socijalističke partije Srbije, da podrži ideju o formiranju javnog regionalnog servisa u Nišu, koja je, kako su ističu, prva tačku lokalnog programa Narodne stranke.

Iz Narodne stranke navode da su ovu ideju prezentovali na konferenciji za medije, 21. marta 2019.godine.

“Na okruglom stolu održanom 18.juna 2019.godine, ovu inicijativu su javno prihvatili Stranka slobode i pravde, Demokratska stranka, Srpski pokret Dveri, Pokret slobodnih građana, Socijaldemokratska stranka, Nova stranka i Niška inicijativa”, kažu u Narodnoj stranci.

Dodaju da je dobro je da se što veći broj političkih aktera složi oko programskih načela koja su, navode, očigledno korisna za građane Niša.

“Ali podsećamo da je baš Socijalistička partija Srbije, sa svojim partnerima iz Srpske napredne stranke ugasila Nišku televiziju kao osnov za formiranje javnog regionalnog servisa. Sa te strane se nadamo da prihvatanje ove inicijative nije samo puko predizborno obećanje već istinski zaokret u politici Socijalističke partije Srbije”, kažu u Narodnoj stranci.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com