GORAN MILJIĆ DOBIO NOVO SRCE! Preostali novac na računu daje za lečenje Sofije, Sare i Predraga!  VIDEO
Foto: Printscreen Youtube/ RTS

HEROJ iz Nove Janje

GORAN MILJIĆ DOBIO NOVO SRCE! Preostali novac na računu daje za lečenje Sofije, Sare i Predraga! VIDEO

Bosna i Hercegovina -

Goran Miljić iz Nove Janje, javnosti je poznat po hitnosti transplantacije srca, obavljenoj pre nekoliko meseci u Beogradu zahvaljujući humanim ljudima i prijateljima koji su skupili novac za ovaj složen i skup zahvat.

"Osećam se dobro, hvala Bogu, doktorima i dobrim ljudima. Imao sam redovne kontrole do pojave virusa korona u Kliničkom centru u Beogradu. Pauzirano je iz objektivnih razloga do prošle sedmice, kad sam bio na kontroli i sve je, na moju radost, u redu, a i doktori su zadovoljni", izjavio je Miljić.

Prema njegovim rečima, prvih pet godina biće pod propisanom terapijom, a trenutno koristi oko petnaestak lekova. Nakon pet godina, doktori će odrediti dalju terapiju. Goranu je preporučeno da prvu godinu dana od operacije ne radi, te da i kad počne da radi, ne sme da radi teške poslove.

DEO DONATORSKIH SREDSTAVA JOŠ NEISKORIŠĆEN

Goran Miljić na posebnom računu ima oko 11.000 KM (oko 5.623 evra), prikupljenih putem humanitarnog broja u svrhu njegovog lečenja. S obzirom da sredstva nije iskoristio, a može da ih iskoristi samo u svrhu lečenja, Miljić najavljuje da će navedena sredstva preusmeriti za lečenje tri osobe.

Praksa je da sredstva koja nisu iskorišćena, a prikupljena su putem humanitarnog broja, budu preusmerena za lečenje jedne ili više obolelih.

"U toku ove ili naredne sedmice, sredstva ću preusmeriti na račun fondacije čiji je predsednik Darko Jakšić, a u svrhu lečenja Predraga Šarića i devojčica Sofije Markuljević i Sare Maksimović", izjavio je Miljić.

On je istakao da će preusmeravanje sredstava sa računa realizovati u dogovoru sa predstavnicima fondacije koja se, kad je to bilo potrebno, maksimalno založila za obezbeđivanje sredstava za njegovo lečenje.

Kurir.rs/Semberija Info/bijeljina.org

Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track