Lajčak želi nastavak dijaloga, nada se do kraja juna

Tanjug

02. 06. 2020. u 20:19

Specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak namerava da organizuje sastanak u okviru dijaloga Beograda i Prištine, čim se formira vlada u Prištini i otvore granice za putovanja

Лајчак жели наставак дијалога, нада се до краја јуна

BRISEL - Specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak namerava da organizuje sastanak u okviru dijaloga Beograda i Prištine, čim se formira vlada u Prištini i otvore granice za putovanja, saznaje Tanjug u Briselu.


Lajčak je to rekao danas ambasadorima država članica EU u Odboru za politiku i bezbednost, navode diplomatski izvori u Briselu.


Nada se da bi to moglo da se dogodi do kraja juna.


Dijalog Beograda i Prištine i budućnost zapadnog Balkana bile su teme panela koji je danas održan u Briselu, a specijalni izaslanik EU Miroslav Lajčak napisao je ranije danas na Tviteru da je dobio podršku 27 zemalja članica, za nastavak dijaloga Beograda i Prištine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Vatro Marx

03.06.2020. 13:29

Srbine nem od tebe nista dok ti drugi dijelitvoju sudbinu. Zalosno sve dok drugidijele Srpsku svijetinju, Srpska vlada odMilosevica pa sve do sada, nista nije doprinela sve do sada, nije cudo da propada.