Miloš Peruničić Foto: pirivatna arhiva

Španski mediji objavili su kako su izgledali poslednji trenuci života Baranina Miloša Peruničića, ubijenog saradnika "škaljarskog klana" u Marbelji, navodeći da je žrtva u trenutku likvidacije razgovarala preko mobilnog telefona.

Kako prenose tamošnji mediji, on je snimao glasovnu poruku na telefonu kada mu je napadač prišao i ispalio smrtnonosne hice. Navodno, na snimku se čuje kako Peruničić govori: „Neko puca“, a onda su se začule i detonacije.

„Video sam muškarca sa oružjem kako stoji na ulici, nosio je plave pantalone i jaknu, kapu i hiruršku masku. Samo je stajao tamo i pucao na drugog čoveka. Nakon što je obavio svoj posao, okrenuo se i otišao, ostavivši žrtvu mrtvu na pešačkom prelazu. Pobegao je motociklom koji ga je čekao spreman sa saučesnikom“, prenose španski mediji.

Dodali su i da je ubica nosio i tašnu, sličnu aktovki, gde je verovatno krio oružje.

Podsetimo, do zločina je došlo juče usred dana oko 14 sati, a Peruničić je likvidiran iz automatske puške na samo 100 metara od kuće u kojoj je živeo i to dok je čekao da pređe ulicu sa kesom iz prodavnice u ruci. Napadač mu je prišao i iz automatskog oružja u njega ispalio desetak hitaca.

Pogledajte kako je izgledala likvidacije:

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar