Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na vodovodnoj mreži

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Selo Lalinske pojate
Кvar na potisnom cevovodu kod crkve, u prekidu je snabdevanje vodom za korisnike u selu Lalinske pojate. Zbog intervencije na cevovodu pored sela Lalinske pojate, tokom dana je moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati i u selu Sečanica.

Niška Banja, ul. Trg republike br. 5
Voda na ulici, nužno je raskopavanje u ulici Trg republike br. 5 u Niškoj Banji. Zbog radova na popravci vodovdne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati za nekoliko domaćinstava u delu ulice.

Ulica Gornjomatejevačka br. 15a
Voda na ulici, nužan je iskop, trotoar-ploče, u ulici Gornjomatejevačkoj, kod broja 15a. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutoj adresi.

Selo Gabrovac, ulica Prvomajska br. 35
Voda na površini, potreban je iskop u Prvomajskoj ulici, kod br. 35. Zbog popravke priključne veze moguć je kraći prekid vodosnabdevnja do 15 sati u Prvomajskoj ulici.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i :
Close
Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com