Komentara: 2
Pregleda: 3576

Akcija dobrovoljnog davanja krvi "Humana subota" na Velikoj terasi

09.06.2020. u 11:19h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalna akcija dobrovoljnog davanja krvi Crvenog krsta Subotice, pod nazivom "Humana subota", održaće se u subotu, 13. juna, na Velikoj terasi na Paliću, od 8 do 12 časova. Akcija će se sprovesti u saradnji sa Službom za transfuziju krvi Opšte bolnice Subotica.
Akcija dobrovoljnog davanja krvi "Humana subota" na Velikoj terasi

Slogan ovogodišnje akcije je "Budite tu za druge. Dajte krv. Podarite život", a svojim angažmanom podržaće je i Zavod za javno zdravlje Subotica, kao i Centar za unapređenje zdravlja i prevenciju bolesti, pružajući svim zainteresovanim građanima besplatne zdravstvene preglede, kao što su određivanje indeksa telesne mase, merenje visine i telesne težine, metabolička starost organizma, merenje ugljen-monoksida u izdahnutom vazduhu kod pušača, merenje holesterola, triglicerida i šećera u krvi, kao i krvnog pritiska.

Za sve dobrovoljne davaoce krvi i članove njihovih porodica u 10 časova služiće se tradicionalni ručak vojnički pasulj, a dobrovoljnim davaocima obezbeđen je i zahvalni doručak uz, sada već, tradicionalnu podršku Udruženja pčelara "Pčela".

Na dan akcije, uz prikaz knjižice dobrovoljnog davaoca, građani će moći besplatno da se voze gradskom autobuskom linijom br. 6, u periodu od 7 do 14 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3576
Povezane teme

dobrovoljno davanje krvi

akcija davanja krvi

crveni krst

humana subota

crveni krst subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.