Rijaliti momak

PRVA RIJALITI DEVOJKA MARKA MILJKOVIĆA SE POVUKLA IZ JAVNOSTI! Udala se za uspešnog BIZNISMENA i sad živi život iz BAJKE

Stars -

Učesnica prvog rijaliti programa "Veliki brat", pevačica i voditeljka Ena Popov već godinama je u ljubavnoj vezi sa novosadskim biznismenom Nenadom Čankom, sinovcem političara Nenada Čanka.

Sa suprugom se retko pojavljuje u javnosti, a na svom Instagram profilu gotovo da ne objavljuje zajedničke fotografije.

Ena je jednom prilikom izjavila kako mašta o skladnoj porodici, a kako se čini, sada živi svoj san. Iako se nikada nisu venčali, na njenu ljubav sa poznatim biznismenom i miran zajednički život mnogi bi mogli da pozavide.

Ena je Čanku rodila dvoje dece, ćerke Riju i Milu, i potpuno se posvetila porodici. Pored toga što na RTV Vojvodina i dalje vodi emisiju "Mustre", lepa voditeljka ima i svoju liniju kupaćih kostima na kojoj vredno radi, a redovno promoviše na svom nalogu popularne društvene mereže.

Podsećamo, Ena je tokom učešća u prvoj sezoni "Velikog Brata" 2006. godine bila u emotivnoj vezi sa Markom Miljkovićem, koji danas veliku medijsku pažnju ima zahvaljujući emotivnoj vezi sa Lunom Đogani.

Ena i Marko su nastavili emotivnu vezu i nakon rijalitija, a okončali su je naredne godine.

foto: Damir Dervišagić

kurir.rs/puls

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track