Servisne

JKP “Naissus”: Zbog radova na vodovodnoj mreži bez vode nekoliko lokacija u Nišu

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Selo Popovac, Ulica Nišavska br. 2
Voda na ulici, potreban je iskop u Nišavskoj ulici, kod broja 2, u selu Popovac. Zbog radova na vodovodnoj mreži u prekidu je snabdevanje vodom do 15 sati u selu Popovac.

Niška Banja, Ulica Trg Republike br. 42
Voda na površini, šiber ne može da se popravi i nužan je iskop u Ulici Trg Republike br. 42, u Niškoj Banji. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Ulici Trg Republike.

Niška Banja
Obavljaju se radovi priključenja na vodovodnu mrežu u Niškoj Banji, od kružnog toka prema konjičkom klubu. Zbog intervencije moguć je manji prekid vodosnabdevanja za korisnike u tom delu Niške Banje.

Ulica Gostivarska br. 31
Voda na ulici, potrebno je osposobljavanje srvisnog ventila u Ulici Gostivarskoj, kod broja 31. Zbog radova na priključnoj vezi moguć je manji prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu Gostivarske ulice.

Ulica Pribojska br. 42
Obavljaju se radovi na vodovodnoj mreži u Ulici Pribojskoj br. 42. Zbog intervencije nema prekida u vodosnabdevanju.

Selo Brenica za subotu 20. jun 2020. god.
Po nalogu štaba za vanredne situacije, u subotu 20-og juna biće otpremljena auto-cisterna za snabdevanje žitelja sela Brenica pijaćom vodom. Cisterna će boraviti u pomenutom selu u vremenu od 11 do 15 sati.

OD DANAS 19. JUNA 2020. GOD.
VODA NIJE ZA PIĆE NA NOVOIZGRAĐENOM POTISNOM CEVOVODU NA DEONICI HUM – BRENICA U NAREDNIH SEDAM DANA

Od petka 19. juna, od 12 sati do petka 26. juna 2020. godine, zbog dezinfekcije novoizgrađog potisnog cevovoda na deonici Hum – Brenica, upozoravamo žitelje sela Brenica na novoizgrađenom potisnom cevovodu da ne koriste vodu za piće, niti kao tehničku vodu (spremanje hrane, pojenje stoke, polivanje bašti). U narednih sedam dana tokom procesa dezinfekcije, voda će biti hemijski tretirana i kao takva nije dobra za zdravlje ljudi, niti može da se koristi za spremanje hrane. Ovo važi i za životinje, u istom periodu hiperhlorisanu vodu ne davati ljubimcima i ne pojiti stoku.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com