Najnovije vesti
Vesti Društvo
Čitajte novi "Blic" ODMAH! EKSKLUZIVNO: Evo koliki KOLEKTIVNI IMUNITET je stekla Srbija?

Čitajte novi "Blic" ODMAH! EKSKLUZIVNO: Evo koliki KOLEKTIVNI IMUNITET je stekla Srbija?

Najnoviji štampani "Blic" možete čitati odmah putem naše online platforme štampana izdanja.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
naslovna Foto: RAS Srbija
naslovna

Najnoviji broj Blica ekskluzivno donosi prve rezultate nacionalne sereoepidemiološke studije o kolektivnom imunitetu nacije.

Takođe pišemo o novim merama u borbi protiv sve nepoovoljnije epidemiološke situacije u zemlji.

U novom broju pročitajte i na koji način predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac planira da se obračuna sa neistomišljenicima unutar partije.

Strane Sveta donose uzbudljivu priču o Zoranu Z. koji je preko noći postao heroj u Nemačkoj spasivši dete od otmice usred Berlina.

Pišemo i kako će izgledati polaganje prijemnih za fakultete usled nove epidemiološke situacije.

Na stranama Hronike pročitajte uznemirujući izveštaj Stejt departmenta o modernom ropstvu u Srbiji prema kojem su žene i deca najčešće žrtve trgovine ljudima.

Uz novi broj "Blica" utorkom tradicionalno ide i dodatak "Pop kultura" koji u novom broju donosi pregršt zanimljivih priča.

Na stranama Zabave čitajte šta Nataša Bekvalac radi kada se zaljubi, dok sportske strane, izmežu ostalog, donose vesti kada srpski košarkaši startuju u NBA.

Čitaoci iz Srbije i inostranstva odnedavno imaju posebnu pogodnost da neograničeno čitaju najnovija štampanja izdanja dnevnog lista „Blic“, ali i magazina „Blic žena“ onlajn, u udobnosti svoje fotelje.

Opcija „Štampana izdanja“ na sajtu Blic.rs, nastala je u skladu sa ritmom i potrebama naših čitalaca u inostranstvu i Srbiji i omogućava vam da iz udobonosti fotelje bezbedno pratite najnovije vesti, analize, savete, intervjue.

Blic žena 27 jun
Foto: RAS Srbija
Blic žena 27 jun

Povodom nadolazećeg velikog srpskog praznika, Vidovdana, uz poslednji junski broj „Blic žena“ poklanja ikonu Svetog kneza Lazara.

Naslovnu stranu krasi lice dr Vesne Veković, pedijatra pulmologa, a u broju je njena priča o dečjoj kovid bolnici u jeku pandemije.

U okviru akcije „Mojih ruku delo“ tu su novi talenti Srbije, kao i prva tri dobitnika dnevne sobe „Forma Ideale“.

U novom broju čekaju vas saveti kako da se našminkate za venčanje, koja je boja leta i kakve se sandale nose. Tu su i teme o ultrazvučnom pregledu srca, padanju ispita, vraćanju izgunljenog poverenja, recpeti za najlepša letnja jela sa zelenišem i intervjui sa pevačicom Slađom Alegro, glumcem Vladimirom Aleksićem i glumicom Jelenom Stupljanin.

U delu tiraža uz novi broj, dobijate i hit roman „Pomalo opasno“ Meri Balog.

Pretplatom na štampana izdanja naše medijske kuće dobijate pristup arhivi do sada objavljenih izdanja, mogućnost otkazivanja pretplate u bilo kom trenutku, ekskluzivitet i bezbedno praćenje najnovijih vesti.

Čitajte "Blic" i "Blic Ženu"!