Foto: NOVA S

Da li je Demokratskoj stranci došao kraj nakon dva Glavna odbora, jednog u Beogradu, drugog u Šapcu i nakon prepucavanja, optuživanja, isključivanja i nedogovaranja dve struje stranke, u emisiji "Među nama" su govorili Branimir Kuzmanović i Tatajana Tripić iz DS-a.

„Gde će završiti Demokratska stranka zavisi od nas i podrške građana“, rekla je Tatjana Tripić odgovarajući na pitanje da li je DS-u došao kraj, dodajući da u stvari od podrške građana zavisi da li će stranka imati i dalje svrhu da postojio u ovom društvu ili ne.

Na žalost, sve je otišlo u medije, postali smo javna tema sa stvarima koje smo trebali da rešavamo unutar svoje kuće, rekla je ona.

„Bili su predsednici za koje sam glasala, bili su predsednici koje nisam podržavala, bile su odluke gde sam ja bila sa većinom, a i one gde nisam, ali ono što mi je uvek prijalo jeste što ste vi u DS uvek mogli da imate drugačije mišljenje“, rekla je Tripić.

Sada dolazimo u situaciju, dodala je ona, da se iz nezadovoljstva nije iznedrio dijalog nego se ono „istovarilo u medije“, a onda na sve to imamo i neka strašna vređanja.

Tripić je naglasila da se prvi put dešava „da ne možemo da uspostavimo dijalog sa predsednikom stranke“.

Sa druge strane, Branimir Kuzmanović smatra da Demokratskoj stranci nije došao kraj i da je i ranije u njoj bilo razmimoilaženja.

„Ono što ja smatram da je važno jeste da govorimo o pravim stvarima, građani oni koji su za opoziciju su se opredelili za bojkot, političari koji su to uvideli kao što je Zoran Lutovac i neki drugi su bili u pravu, a neki drugi su izašli po Vučićevim pravilima“ rekoa je on.

O čemu su još pričali Branimir Kuzmanović i Tatjana Tripić pogledajte u video prilogu:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar