Foto: TSS

Fatma Idrizović, FED kup reprezentativka Srbije i jedna od naših najtalentovanijih teniserki, zahvalila se Novaku Đokoviću na pomoći građanima Novog Pazara.

Najbolji teniser sveta i njegova fondacija su u sredu uplatili pet miliona dinara na ime pomoći bolnici u Novom Pazaru, gradu koji proteklih dana ima veliki broj zaraženih koronavirusom.

PROČITAJTE JOŠ:

Novak je posle kontakta sa rukovodstvom bolnice ponudio da „Fondacija Đoković“ kupi sve neophodno za lečenje zaraženih koronavirusom.

Njegov gest je obradovao sve u zemlji, a među onima koja se zahvalila Novaku je i Fatma Idrizović, koja je na svom Instagram profilu podelila sledeću poruku:

„Hvala svetlosti naša, naš Čoveče! Crni oblaci nadviše se nad životima naše male varošice velikog srca, varošice dobrih, vrednih, poštenih ljudi, velikih duša koje ovozemaljska pošast čiji smo svedoci i koju trenutno živimo preti da pokosi. Trenutak života za sve nas Novopazarce tužan, težak i crn. I kad smo potonuli, kada su nam sve nade usahle da se ovom crnilu može stati u kraj, heroj naših srca je još jednom ulio taj eliksir života, vratio veru u bolje sutra, dao nam nova krila da se vinemo iz tog korona mulja. Hvala Novače, veliko i večno hvala za svu tvoju dobrotu koja je neizreciva. Večno ćeš biti u našim mislima, molitvama, vekovima će se tvoja dobrota prepričavati i veličati, jer ti to zaslužuješ svetlosti naša!, napisala je Idrizovićeva.

Novak i njegova supruga Jelena su takođe obradovali sve vešću da se osećaju dobro i da su na poslednjem testu na koronavirus bili negativni.

Foto: Printscreen/Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare