Adem LJajić zahvalio se Novaku Đokoviću na pomoći Novom Pazaru, privatnom porukom koja je isplivala u javnost (FOTO)

Novosti online

03. 07. 2020. u 09:55

Mnogo poruka mi je stiglo iz mog grada, lično meni da ti zahvalim. Pa sam iskoristio naše poznanstvo, napisao je fudbaler teniseru

Адем Љајић захвалио се Новаку Ђоковићу на помоћи Новом Пазару, приватном поруком која је испливала у јавност (ФОТО)

Novak Đoković i Adem Ljajić

U javnosti se pojavila prepiska Adema Ljajića i Novaka Đokovića, obavljena jedan na jedan preko voc apa. U ovoj komunikaciji srpski fudbalski reprezentativac zahvalio se najboljem teniseru sveta, u svoje ime i ime ljudi iz njegovog rodnog grada, na pomoći Novom Pazaru u borbi protiv virusa korona.


„Telegraf“ je proverio autentičnost prepiske i došao do informacije da je ona istinita.


- Brate moj, hteo sam lično da ti zahvalim. U ime građana Novog Pazara za donaciju koju si poslao mom gradu i u moje ime. Mnogo poruka mi je stiglo iz Novog Pazara, lično meni da ti zahvalim. Pa sam iskoristio to naše poznanstvo. Nadam se da ste ok ti i porodica? Brz oporavak želim - napisao je Ljajić Novaku.


Đoković se u odgovoru zahvalio Ljajiću.


- Dragi Ademe, hvala ti na divnoj poruci. Meni je zadovoljstvo, čast i obaveza da pomognem kad god i gde god mogu. Nikad nisam bio u Novom Pazaru, a veoma bih voleo. Čuo sam da grad ima veliku dušu. Mi smo dobro, od juče smo negativni. Nadam se da si i ti dobro, kao i tvoji - odgovorio je Đoković.


Đoković je u sredu donirao Opštoj bolnici u Novom Pazaru pet miliona dinara, a najavio je da će, ukoliko bude potrebno, još da pomogne.




Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

maniks

03.07.2020. 11:05

Na Novaka i Adema svi u Novom Pazaru da se ugledaju i Srbi i Bosnjaci i da se slazu i zive u miru.