Pukao stub ringišpila, povređeno osmoro dece

U selu Kolut, kod Sombora, sinoć se posle 20 časova dogodila nesreća u lokalnom luna-parku. Pukao je stub ringišpila, pri čemu je povređeno osmoro dece. Ona su stabilnog opšteg stanja. Luna-park je tokom noći sklonjen.

Deca su zadobila lakše povrede i prevezena su u hitnu pomoć. Iz Opšte bolnice "Dr Radivoj Simonović" kažu da su sva povređena deca stabilnog opšteg stanja i nisu životno ugrožena. Najteže povrede zadobilo je dete sa prelomom nadlaktice.

U zbrinjavanju su učestvovali lekari specijalisti urgentne medicine, radiolozi, hirurzi i ortopedi.

Zamenica tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Somboru izvršila je uviđaj, istraga je u toku, kako bi se utvrdilo da li postoji krivac ili je u pitanju nesrećan slučaj.

U Mesnoj zajednici Kolut RTS saznaje da je ringišpil postavljen na zemljište rimokatoličke crkve i vlasnici luna-parka su dozvolu za postavljanje dobili od sveštenika.

Kada su u pitanju mere zaštite od koronavirusa, s obzirom na to da su preporuke da se izbegavaju veća okupljanja, iz Mesne zajednice ističu da im je vlasnik luna-parka garantovao da se pridržavaju svih propisanih mera.

Meštani sela su rekli da je luna-park spakovan tokom noći i sklonjen sa tog mesta.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво