Miloš Timotijević i Slaven Došlo
Miloš Timotijević i Slaven Došlo Foto:Nemanja Jovanović/E-Stock/Mirko Rodić

Predstava „Njujorški maraton“ Edoarda Erbe, uz dramsko čitanje glumaca Miloša Timotijevića i Slavena Došla, na programu je večeras od 21 sat u okviru smotre pozorišnih predstava italijanskih autora na srpskom jeziku pod nazivom "Italija NA pozornici ON line".

Predstava će biti na onlajn kanalima Italijanskog instituta za kulturu u Beogradu (Jutjub, Fejsbuk, Tviter, Instagram) gde će biti dostupna tokom 48 sati, do četvrtka 23. jula u 21 čas.

Postprodukciju videa realizovao je Huan Kamilo Arijas, a 23. jula u 21.15 sati na „Fejsbuk“ stranici Italijanskog instituta za kulturu biće organizovan onlajn susret sa glumcima i rediteljem tokom kojeg gledaoci mogu da upute svoja pitanja i komentare o predstavi.

Reditelj svih predstava u okviru smotre „Italija NA pozornici ON line” je Đanluka Barbadori iz udruženja „Ponte tra Culture“.

Barbadori je profesionalni glumac i režiser sa velikim međunarodnim iskustvom.

Od 1994. godine režirao je više od 100 predstava sa profesionalnim glumcima, studentima glume, mladima i adolescentima u više zemalja. Vodio je dvojezične pozorišne radionice i intenzivne pozorišne kurseve na italijanskom, portugalskom, španskom i engleskom jeziku u različitim gradovima i na festivalima.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar