Nije da se od Kanje Vesta očekuje da se ponaša kao dečko za primer, ali je njegovo neuravnoteženo ponašanje prilično eksaliralo. Nakon objavljivanja kandidature za predsednika Amerike i govora o tome kako je umalo pristao da Kim Karadašijan abortira njihovo prvo dete, sada je napisao na desetine tvitova uglavnom protiv svoje žene i njene porodice.

Kanje je otkrio kako pokušava da se već neko vreme razvede od Kim i da je sve počelo od kada je ona upoznala repera Meek Mill. On je taj njen potez okarakterisao neprihvatljivim i optužuje je da se sastaje sa njim da bi navodno razgvarali o reformi zatvora, za šta se Kim inače zalaže. Uz to Kanje je njenu majku Kris nazvao Džong Unom optužujući je da je pravi diktator. Uz to, dodao je da su majka i ćerka pravi primer belih supremista.

Tvitovi Kanje Vesta Tvitovi Kanje Vesta Foto: Twitter

Tu se međutim nije zaustavio, iako je posle toga obrisao te tvitove. On je suprugu i taštu otpužio da su pokušale da ga hospitalizuju pod izgovorom da brinu za njegovo mentalno zdravlje nakon prvog političkog skupa koji je održao u svojoj kampanji.

- Kim i Kris izdale su saopštenje bez mog odobrenja... to nije nešto što bi supruga trebalo da uradi - napisao je reper.

Kako prenose britanski mediji Kim i Kanje već neko vreme žive odvojeno i stalno se svađaju uz redovne izlive besa od kako je počela pandemija korone, a to što je Kim javno hvalila repera Meek Mill za društveno odgovorni angažman ni malo nije pomoglo. Navodno, on i Kim su se sreli u jednom hotelu iako to nije potvrđeno. Kanje očigledno zna nešto više o tome.

- Meek se poneo s nepoštovanjem - napisao je Kanje Vest u tvitovima bez drugih detalja a potom je imao rant o svom bogatstvu i pravio je prilično nepovezane reference o Majklu Džeksonu.

Pisao je i otome treba li da odloži kandidaturu za predsednika za 2024, kritikovao je Bajdena ali je i iskoristio priliku da najavi novi album i film koji bi trebalo sutra da izađu.

  • Izvor:
  • Noizz.rs