≫ 

Zvezda se obratila FSS zbog penala za Partizan: Bruka za Srbiju, najstrože kaznite sudiju Grujića

Prvo kolo, prvo saopštenje...

FK Napredak- FK Partizan Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

Prvo kolo Superlige Srbije donelo je goleade, nijednu pobedu novajlija u ligi i ono što je najjače odjeknulo, sporan penal za Partizan koji je uzburkao strasti. Crno-belima je sudija Grujić u Kruševcu svirao diskutabilan jedanaesterac, gosti su profitirali i poveli 2:1, potom došli do pobede od 3:1 na teškom gostovanju.

Nekoliko sati kasnije, pošto je Zvezda rutinski rešila svoj meč protiv Pazara, sa "Marakane" je poslata oštra poruka za Fudbalski savez Srbije.

Saopštenje Zvezde prenosimo u celosti.

Poštovano rukovodstvo FSS,

Crvena zvezda Vam se ovim putem javno obraća pitanjem: šta cete vi konkretno preduzeti da sprečite ovakvo brukanje srpskog fudbala koje smo danas videli u Kruševcu? Šta mi, ali i drugi klubovi u Srbiji, možemo da očekujemo posle onakvog suđenja i sramno dosuđenog jedanaesterca na meču Napredak - Partizan? A prvenstvo je tek počelo. Кako da se ponašamo? Treba li svi da očekujemo da ćemo proći kao Napredak, da će zarad pobede Partizana biti dosuđivani onakvi nepostojeći penali?

Cela Srbija je videla kako je Danilo Grujić sudio i direktno pomogao Partizanu. I to u 87 minutu utakmice.

Zbog toga tražimo da sudija Danilo Grujić bude najstrože kažnjen. Time će se srpski fudbal zaštiti od raznih mešetara, a svim akterima u startu poslati jasna poruka.

Mi ne možemo da ćutimo i dozvolimo da klub kome su svi krivi, koji neprestanom kuknjavom pokušava da zamaskira svoju nemoć i prljave radnje, da otimanjem i krađama dođe do titule koju su vidimo svojim navijačima otvoreno obećali ne bi li sačuvali svoje fotelje u Partizanu.

Zato gospodo iz FSS nemojte vi da se brukate. Uradite ono što od vas očekuje čitava fudbalska Srbija, konkretnim potezima pošaljite jasnu poruku da nećete dozvoliti ovakvo brukanje srpskog fudbala.

Pogledajte sporan penal Partizana pod Bagdalom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    1. avgust 2020 | 22:37

    Navijam za Zvezdu, ali ovo je cist penal! Covek ga drzi sa dve ruke i to se i ne trudi da prikrije!

  • Deki

    1. avgust 2020 | 22:37

    Vojnik o skracenju, kurva o postenju...

  • ja

    1. avgust 2020 | 22:36

    hahaha ali stvarno penala ni u prici.. Vitas na nogama ostao vec krenuo trcati u odbranu nije ni znao da je fauliran...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA