Почетна / Фудбал / Супер лига

Партизан одговорио на Звездино писмо: Добро памтимо Инђију и Рад

Право питање које ваља да поставе подно тенка да ли ће сви проћи онако како Звезда пролази против Партизана?
ФОТО: В. Марковић

Други дан нове сезоне, победе Звезде и Партизана, на оба меча по пенал...

А, онда је са Маракане упућено писмо ФСС са освртом на победу црно-белих у Крушевцу, оштро.

Није се дуго чекало на одговор из Хумске.

- „Свет“, каже Ајнштајн, „није лоше место зато што у њему живе лоши људи већ зато што добри људи поводом тога ништа не предузимају.“

Клуб, којем је прошле године суђено 17 пенала у прошлој десеткованој сезони па на само 9 утакмица није суђен пенал, клуб који је у 21. веку освојио још једну титулу европског првака али ону по броју досуђених пенала, клуб који у првом колу, на првој утакмици ове сезоне добија пенал, по свом добро познатом нахођењу, почиње сезону пеналом и саопштењем.

Ненавикнути на ова претпоноћна мрачна оглашавања човека који је изабрао ноћ да започне кампању и кандидатуру за председника ФСС, морамо да понудимо кратак одговор на његово питање „треба ли сви да очекујемо да ћемо проћи као Напредак?“

Не.

Нaпредак је против Партизана у последње три утакмице, пре ове, забележио две победе и једaн нерешен исход. Супротно томе, Партизан је Звезду у последње три утакмице два пута савладао и једном играо нерешено, па је право питање које ваља да поставе подно тенка да ли ће сви проћи онако како Звезда пролази против Партизана?

Алфа интерпол доктор заборавља и прошлосезонски слободан ударац у 97. минуту за Марка Марина такође под Багдалом, на сломљене свлачионице, поломљена врата од судијске канцеларије, неовлашћене претње судијама које су четири сата састављале записник као да ставаљају Мојсијеву Књигу постања.

Овај клуб је склон забораву, ова специфична црвено бела Вариола Корона је она која је једина гласала против увођења ВАР технологије у српски фудбал а син њеног челника седи у Комисији која ВАР технологију наводно треба да уведе!?

Њене судије и суђење у прошлој сезони добро памте судијски силована Инђија и унакажено покрадени Рад а ми добро памтимо све: и смех Боаћија на стадиону подно тенка, самосаплитање Јованчића у Земуну и лаковихорни пад Радоњића у Новом Саду.

Ми се обраћамо Фудбалском савезу Србије са апелом да испита суђење на утакмици против Новог Пазара, примени одредбе свог Дицсциплинског правилника и покрене поступак против овог клуба услед јавног коментарисања суђења, да ове делинквенте осуди а од јавног тужилаштва да захухталог претендента на место председника ФСС (запитајмо се тек како би тада изгледало суђење?) најзад извуче из фијоке у којој дуго живи међу јавом мед сном, јер има другове који му плаћају дугове.

Ми ћемо ипак наставити да радимо оно што најбоље знамо у дуелима против ове пошасти јер је челик на рђу отпоран."

Коментари21
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Madjionicar
Veoma, veoma nespretno napisano pismo koje je uveliko promasilo poentu price. Nazalost, ni na jednoj ni na drugoj strani nema normalnog i pismenog covjeka.
"Ušati"
Pa sta, vi objavljujete saopstenja svaki dan preko onog vaseg Z.P. vodite hajku na Zvezdu i progonite godinama. Placete i tuzite i glumite postenjacine. Stvarno ste mi se zgadili kao klub vi ste kancer srpskog fudbala.Umrecete sa tom mukom sto Zvezda ima fudbalski trofej lige sampiona a vi nemate niti cete ikad imati. To je izvor vase kolektivne bolesti. Jadni ste i muka mi je vise od vas licemera. I zato u nama radi inat,mozete da lazete koliko hocete nemozete nam nista. Sto se fudbala tice u svemu sto je vazno smo ispred vas. Najsladji su Tokio i Bari i onih 28 pobeda vise u derbiju i onih 387 golova sto smo vam do sada zabili uz vasu gol razliku -54. Nema para da se plati. ZVEZDA JE NAJVECI KLUB U SRBIJI A vI ste mALI pARTIZAN.
@usonjo
Pa vama ZP najvise i smeta, jer jedini prica istinu...A vi ste od iste uvek bezali ili je izvrtali! Nema mira izmedju nas! To sto nas Madjionicar izjednacava je samo do njega i mislim da mu je to problem, jer pokusava sa vama da bude korektan i dzentlmen, a vi ste takve uvek preveslavali! Vi razumete samo jedno; vi-djonom, mi-djonom!
"Ušati"
Madjionicar,svaka tebi cast na tekstu,slazem se da je nacin ophodjenja i sa jedne i sa druge strane grozan. Drago mi je sto jos postoje i normalni navijaci poput tebe. Ipak, najveci je problem i nahvecu mrznju raspiruje Z.P. iz vaseg kluba. On sedmicno po minimum dva puta blati Zvezdu i prica i sto jeste i sto nije,preuvelicava,izokrece,manipulise, laze.. Jedan deo njegive price je tacan ali veci deo je ostrascenost i ludilo. Sad je jos poceo i u politiku da se mesa.. on ce da zavadi ljude da se jos poubijaju zbog je.enog fudbala..
Прикажи још одговора
Joco
Meni su i jedni i drugi smešni sa ovim i ovakvim saopštenjima. Ajd da komentarišemo mi navijači ali oni.....glupost. A da ja ću uvek podpisati dva poraza od Partizana i da osvojimo titulu sa 10,15 ili 20 bodova razlike.
Pigeon
Tesko da ce iko tamo razumeti ovo pismo. A ove u koki-mraka fss ligi i nije briga. Oni su vec sve odlucili! Ali, ono sto je bitno za mene, jeste da u Partizanu ipak, ima nekoga ko nece da cuti i samo da se zahvaljuje (a pojma nemamo zbog cega), vec da ce i da oplevi po mafiji!
nemam pojma
Vučelić sa njegovim zahvaljivanjima u stilu, hvala vam što ste nas tukli, upućeno diktatoru. U isto vreme njegove Novosti, gde je glavni služe zvezdi i fmp-u kao oglasna tabla! Krajnje je vreme da se vučelić smeni, poseno sa čela predsednika JSD, gde ne radi ništa na spasavanju finansijski uništavanih klubova.
Stole
Zvezda o moralu i postenju a prisvojili titulu kada se nije igralo prvenstvo vec turnir republika i pokrajina.Da su trazili Kup pa da se i zamislimo ali prvenstvo koje nije ni igrano e to je vec pacijente.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.