Šta će biti s Degenekom? Komplikovano je, niko da odreši kesu...

Autor: Darko Mitrović
utorak 04.08.2020.
11:28
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

I Zvezdi i samom igraču je u interesu da se ova situacija što pre reši, ali još će se morati sačekati na konkretizaciju.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Doskora standardni štoper Crvene zvezde Miloš Degenek ovog leta pao je u drugi plan u ekipi šampiona Srbije, ali istovremeno se nada transferu u neki od inostranih klubova koji su pokazali interesovanje.

Najpre je sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela otkrio da se jedan ''veliki klub'' interesuje za Degeneka, potom je otkriveno da je u pitanju moskovski Spartak, ali dalje od samog interesovanja Moskovljani još uvek nisu otišli.

Ubrzo je počelo da se spekuliše da bi i bivši trener Crvene zvezde Vladan Milojević rado video Degeneka u svom Al Ahliju, da bi se kao najnovija opcija pojavio moskovski CSKA.

Međutim, danas ''Žurnal'' donosi nove informacije koje ne idu u prilog očekivanjima da bi transfer mogao brzo da se realizuje.

Navodno, Moskovljanima je Degenek zanimljiv, ali samo kao rezervna opcija u defanzivi, pa je jasno da u tom slučaju ne bi bili raspoloženi ni da izdvajaju veliki novac (Zvezda priželjkuje tri miliona...). Pomenuti izvor otkriva da ''realizacija ide slabo'', ali i da je Spartak praktično ispao iz igre.

Takođe, navodi se i da bar do septembra nema ništa od prelaska u Al Ahli, dok se ne završi aktuelna sezona, pa bi tek onda Milojević eventualno mogao da ''krene u akciju'', ukoliko se ukaže potreba za novim štoperom.

Čini se da u ovom trenutku Zvezda i Degenek više gledaju ka arapskim zemljama, nego ka Rusiji, odakle još nije stigla zadovoljavajuća ponuda...
-
Baner 1

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 04.08.2020
12:06

Igraca su prodali i indjija (Banjac), proleter (Karaklajic), javor (Petkovic)...samo lazni sampioni nikako da prodaju bilo koga, iako im je racun u blokadi pa im se zuri, a cak im i vracaju one sa pozajmica (Kupusovic, Jeftovic, Jirka...)

avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 04.08.2020
13:36

Nije vas racun, nije vas klub, nije vas zavicaj tako da ti nemas razloga za nervozu ljepi.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 04.08.2020
21:33

Ali su pare od nas gradjana Srbije, a ne od tebe iz lijepe tvoje.

avatar
Man united
Tuesday, 04.08.2020
15:43

Кога сте ви продали?

avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 04.08.2020
11:59

Nece on da ide nigde jer niko mu nece ponuditi platu koliku daje Terzic.

avatar
mrgud1_dq
Tuesday, 04.08.2020
11:50

Uvek je komplikovano sa igračima iz tzv."stuba srBstva",tj. CZ.Neće ih niko.Ili ona "stara" opcija:prodaju ih nekako pa ih posle kupe za veći iznos (Boaći) ili im daju mnogo veću platu (Kanga).Cirkus,pa to ti je!

avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 04.08.2020
13:37

Cirkus je kad navijas za jugoslovenski fudbalski klub partizan, stub jugoslovenstva, a trolujes na vestima o Zvezdi ljepi.

avatar
Dorotej
Tuesday, 04.08.2020
11:46

"Nije stigla zadovoljavajuća ponuda." Nije stigla nikakva ponuda. Eto i Voždovac prodao igrača, ovi iz uprave Zvezde ne mogu da naprave jedan transfer, a sve sami veliki poslovni ljudi, eksperti.

avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 04.08.2020
11:58

Kako da naprave neki transfer kad je Terzic igracima udvostrucio ili utrostrucio plate tako da niko nece da im plati toliko. Evo na primer Pavkov, Ben i Garsia nisu prihvatili uslove nekih klubova, a to je samo zbog toga sto ce vise zaradjivati u Zvezdi i ako sede na klupi, nego u tim jklubovima. Terziceva logika je ako igrace debelo platis doci ce i rezultati, ali samo sto je za sve rezultate u Evropi zasluzan Milojevic, a ne Terzic.

avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 05.08.2020
00:07

@prepoznacese, ti nikad nista ne pricas jer na vestima o Zvezdi si samo da siris partizanske lazi, patolosku mrznju, zlobu, zavist i ljubomoru, a da nisi ni sam svestan koliko si nam zbog toga talican ljepi.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 04.08.2020
21:39

Kada sam ja to pisao smejao si mi se sa "ima se, moze se", a sada se ja tebi smejem sa "u pravu si" ahahahahahaha