Teška nesreća kod Kruševca, poginuo muškarac

Jedna osoba je poginula, a dve su teže povređene u direktnom sudaru automobila, koji se dogodio oko 16 časova na severnoj zaobilaznici oko Kruševca, kod sela Makrešane, prenosi RTS.
Teška nesreća kod Kruševca, poginuo muškarac
Foto: Pixabay
Kako RTS saznaje, do saobraćajne nesreće je došlo kada je putničko vozilo, marke "opel astra", koje se kretalo iz pravca Kraljeva, iz za sada neutvrđenog razloga prešlo u levu kolovoznu traku i direktno se sudarilo sa automobilom marke "volvo".
 
"Astra" je prištinskih registracija, a "volvo" beogradskih.
 
Prema prvim informacijama poginuo je suvozač u automobilu prištinske registracije, dok su oba vozača sa teškim povredama posle ukazane prve pomoći, odvezena na hiruško odeljenje kruševačke bolnice.
 
Jedna osoba sa više preloma i povredama stomaka je životno ugrožena i trenutno je na intenzivnoj nezi hirurgije. U toku je zbrinjavanje i drugog povređenog koji je u stabilnom stanju.
 
Usled nesreće, došlo je i do kraćeg zastoja u saobraćaju na ovom delu zaobilaznice, a intervenisali su i vatrogasci.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.