JOŠ JEDNA ŽRTVA STRAVIČNE NESREĆE KOD KRUŠEVCA: Povredama podlegao i vozač koji je izazvao saobraćajku! VIDEO
Foto: printscreen /RTK

krv, srča

JOŠ JEDNA ŽRTVA STRAVIČNE NESREĆE KOD KRUŠEVCA: Povredama podlegao i vozač koji je izazvao saobraćajku! VIDEO

Crna Hronika -

Vozač “opel astre” prištinske registracije, koji je danas učestvovao u teškom saobraćajnom udesu kod Kruševca preminuo je večeras u Opštoj bolnici.

Lekari su pokušali sve da ga spasu, ali na žalost, ni svi pokušaji reanimacije nisu dali razultata i konstatovana je smrt. Vozač je imao teške politraume, povrede grudnog koša, stomaka, butne kosti.

Na licu mestu u udesu “opel astre” i “volvoa” beogradske registracije, na licu mesta život je izgubio suvozač iz opela. Drugi vozač je takođe povređen, ali on se, nalazi u stabilnom stanju i u udesu je zadobio prelom ručnog zgloba.

Tužilaštvo treba da utvrdi razlog zbog čega je došlo do udesa. Za sada je poznato da je vozilo prištinske registracije krećući se iz pravca Kraljeva prešlo u suprotnu traku i udarilo u “volvo”.

Udes je toliko bio težak, da su pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice bili primorani da seku vozila kako bi izvukli povređene. Svuda na putu videli su se tragovi užasnog udesa. Krv, srča od stakla, delovi automobila bili su rasuti po celom putu. Haube oba putnička vozila su pretrpela ogromnu štetu.

Uviđaj na licu mesta obavili su pripadnici Saobraćajne policije i tužilaštva. Šmrkovima sa jakim mlazom vode raščišćavan je put sve do 18 sati, kada je po odvoženju oba vozila koja su učestvovala u udesu, put ponovo otvoren za saobraćaj.

Kurir.rs/Novosti

Foto RTK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track