Почетна / Фудбал / Супер лига

АНАЛИЗА КОЛА - Милинковић: Нешто не штима у Партизану

Увођење бонус фудбалера је пун погодак. Познато је да смо одувек били расадник талената
ФОТО: М. Спасојевић

Само четири победе домаћина свакако могу за некога да представљају изненађење, али... Ако је неко прошао као бос по трњу онда је то је Партизан у Новом Пазару. Тим Кенана Колашинца је заслужено победио, показао је да игра бескомпромисно и храбро. Пазарци су већ свима ставили до знања да ће као домаћини бити тврд орах, односно да на свом терену поново стварају неосвојиву тврђаву.

Сиже коментара тренера црно-белих Сава Милошевића да је разочаран у неке ствари и да нешто мора да се мења, указује да нешто није добро у редовима вицешампиона. Наредни дани показаће на шта је шеф струке  Парног ваљка мислио!

Јавор Матис, Металац и Црвена звезда су очекивано и рутински дошли до бодова.

Једини реми забележен је у Новом Саду у игри за око и душу. Нерешен резултат је најправеднији. Војводина и Чукарички показали су да умеју да се надигравају, играли су без калкулација и показали да нису случајно дуго година у врху нашег фудбала.

Напредак је тешко поднео пораз од Партизана, па је лако изгубио од Јавор Матиса. Изостанак голмана Младена Живковића због прелома ноге осетио се у Ивањици. Домаћин је био надахнут.

Победа Радника против Вождовца изгубила је на сјају због пораза од Младости. Славље Лучанаца за некога је изненађење. Са две победе тим из Драгачева, јасно је ставио до знања да има квалитетну екипу и колективни дух, да није тако не би успео да преокрене резултат са два гола у последњих пет минута.

Бонуси пун погодак

Зорану Милинковићу се допада правило да суперлигаши морају да почну меч са по двојицом играча до 21 године.

- Увођење бонус фудбалера је пун погодак. Познато је да смо одувек били расадник талената. Зато верујем да ће ово првенство изнедрити више играча за велику сцену.   

Вождовац је показао снажну рекцију после неуспеха у дуелу са Радником. Змајеви би требало да и у наредним колима буду на победничком колосеку. Инђија, с друге стране, мора да се престроји. Лоше је почела првенство и многи је већ сврставају међу дављенике.

Одличан тим ТСЦ-а је славио на Бањици. Европском дебитанту није сметао ни што је рано остао са десеторицом, надиграо је веома млад и неискусан тим Рада. Грађевинари још траже ритам, верујем да за њих долазе бољи дани.

Златибор није постигао гол, нити уписао бод ни у другом колу. Новајлији је потребно време да се адаптира на такмичење у Супер лиги, сваки почетак је тежак. Пролетер је успешно стартовао, поново је направио екипу за поштовање.

Озбиљне бриге има и ОФК Бачка после другог узастопног пораза. Бачкопаланчанима предстоји још много рада како би поправио утисак. Суботичани су стабилан клуб, имају континуитет сарадње садашњег стручног штаба и играча, правиће још боље резултате.

Металац је заслужено преокренуо резултат против Мачве. Од Горњемилановчана се могу очекивати добри резултати у наставку сезоне. Шапчани нису у лошој позицији због славља на старту, морају да подигну главе и наставе где су стали пре окршаја са повратником у Супер лигу.

На стадиону „Рајко Митић“ Црвена звезда-Раднички 3:0 (2:0) само говори о рутинској али заслуженој победи црвено-белих. Голови су на време пали, а меч привели крају без тензије и тешкоћа. Уз све то Црвена звезда је као првак имала добру стартну позицију и са два домаћинства и два тријумфа имати за даљи залет где ће тим тренера Дејана Станковића наравно наставити да брани титулу

Голгетери су били за четири гола ефикаснији него у првом колу. Бриљирао је Лазар Туфегић из Спартака, хет-триком је практично сам оборио на плећа повратника у Супер лигу из Бачке Паланке.

Интернационални арбитар Данило Грујић није судио у другом колу ваљда због греха у Крушевцу. Друго коло било је ипак, мирније од премијерног, није било повика на суђење. Чак је Ненад Лалатовић похвалио дељење правде Милоша Ђорђића на „Карађорђу”.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

MARKO
NIKO NEPISE O PADU VOJVODINE SAMO PARTIZANU BITI CE POBEDA I PORAZA DALEKO JE DO KRAJA PRVENSTVA...NISU U PITANJU IGRACI VEC LAZOVI KOJI BRINU O SVEMU SAMO NE O FUDBALU..

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.