Zvezda čeka 1.000.000 evra od Marina, 310.000 ide Olimpijakosu

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.08.20. | 11:31

Još malo o finansijskoj situaciji na Marakani

Crvena zvezda je na dobrom putu da završi prvi talas prelaznog roka. Bar kada su u pitanju ulazni transferi. Čeka se još napadač Makeda da zaokruži ekipu koja će biti na sceni tokom prva dva kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Glava zaposlene u Ljutice Bogdana više boli zbog odlazaka. Trener Dejan Stanković ima veliku gužvu u svlačionici, mada diplomatski priča da ga od viška kadra glava ne boli. Takođe, potreban je ljudima iz Crvene zvezde novac kako bi bili likvidni i ne bi imali mač nad glavom tokom evropskih iskušenja.

Izabrane vesti

Sve je još u magli, mada na Marakani uskoro čekaju priliv određenih finansijskih sredstava. Uskoro na naplatu stiže rata za Marka Marina koji je u zimskom prelaznom roku pojačao Al Ahli. Klub Vladana Milojevića trebalo bi da uplati oko milion evra na ime ostatka obeštećenja za bivšeg reprezentativca Nemačke.

Neće se sav novac sliti u kasu Crvene zvezde. Deo ide Olimpijaosu na ime prethodnog dogovora. Marin je pojačao crveno-bele zadnjeg dana letnjeg prelaznog roka 2018. godine za 700.000 evra i 30 posto od naredne prodaje. Zbog toga će crveno-beli morati šampionu Grčke da uplate 310.000 evra.

Naravno, prvo se čeka uplata iz Džede.


tagovi

Marko Marin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara