NEMA VIŠE 20TH CENTURY FOX: Promenjen naziv čuvenog filmskog brenda

A. P.

12. 08. 2020. u 23:07

JEDAN od najpoznatijih brendova u istoriji filmske TV industrije, 20th Century Fox, od juče više ne postoji, jer je novi vlasnik, kompanija "Volt Dizni", objavila da će se od sada zvati 20th Television.

НЕМА ВИШЕ 20TH CENTURY FOX: Промењен назив чувеног филмског бренда

Novi i stari amblem

Potez je usledio nakon što je "Dizni" izbacio naziv Foks iz svih svojih 20th Century Fox filmova još u januaru. Inače, "Dizni" je prošle godine zaključio ugovor vredan 71 milijardu dolara i kupio imovinu kompanije "Foks".

- Slavni logo i naslovna kartica, na kojima su reči postavljene iznad reflektora, ostaće isti, samo što će biti napisano 20th Television - kazao je predsednik televizijskih studija Krejg Hanegs.

Novi logo i grafika pojaviće se u svim novim epizodama ove TV kuće koje kreću od jeseni. Stariji naslovi, koji su već emitovani, zadržaće nekadašnji logo i ime.

"Dizni" je ranije saopštio da je izbrisao "Foks" jer bi moglo biti zbunjujuće - naime, preostala imovina "Foksa", kao što su Fox Entertainment, Fox Sports i Fox News, deo su korporacije "Foks" koja nema nikakve veze s "Diznijem".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina