Mišel Tot i supruga
Privatna arhiva
Mišel Tot i supruga

Privatna arhiva

Mišel Tot i supruga , Foto: Privatna arhiva

U porodičnoj kući Mišelove supruge Tamare M. (32) u Vršcu, gde je mališan pretučen, vlada tuga. Nadicu, dečakovu baku, zatekli smo kako se sprema da sa ćerkom Tamarom ide po dečakovo telo u Beograd.

- Mišel i Tamara su živeli sa mnom u istom dvorištu, ali u odvojenoj kući. Dok Nemanja nije umro, nisam znala šta se desilo sa mojim unukom. Nisam se mešala ćerki u brak. Tu sam bila da pričuvam unučad. Tog kobnog dana, Mišel je čuvao Nemanju. Odjednom je izleteo u dvorište i povikao: „Nemanja ne diše, pozovite Hitnu pomoć!“. Vikao je da se dete guši i delovao je uplašeno. Po dolasku u bolnicu, lekari su pozvali policiju, pa su tada Mišela priveli, ali nisam znala zašto - ispričala je za „Alo!“ Nadica i dodala:

- Razgovarala sam više puta sa ćerkom dok je trajala agonija i borba da mi se unuk oporavi. Tamara mi je rekla da Mišel nije bio nasilan prema njoj, ali da joj je često pretio tokom njihovih svađa. Priznala mi je da je planirala da ga prijavi, ali bi se uvek predomislila jer ga se plašila. Videla sam da je njihov odnos čudan. Pokušala sam da pomognem, ali se nisam mešala. Ćerka mi je loše. U teškom je psihičkom stanju i pije lekove za smirenje - rekla je Nadica.

Nekoliko sati kasnije, vidno potresena Nadica, Tamara i njena sestra, koja je doputovala iz Švajcarske, vratile su se iz Beograda i smestile detetovo telo u kapelu.

Mišel Tot sa suprugom

Privatna arhiva

Mišel Tot sa suprugom, Foto: Privatna arhiva

- Mnogo nam je teško, išle smo po naše čedo - rekla je kratko Nadica.

U ulici u kojoj živi Tamara komšije kažu da nije imala sreće sa muškarcima.

- Uvek je nailazila na pogrešne. Stekli smo utisak da se za nju lepe muškarci zbog njene kuće, dok se ona njima potpuno predavala. Ona je imala brak pre ovog i sa prvim mužem ima sina od pet godina, koji je živeo sa njom. Sa tim mužem se često svađala. On je kulturan, ali se priča da ju je tukao. Posle raskida sa njim, spetljala se sa Mišelom, pa raskidala i opet se vraćala prvom mužu. Svi se sećamo kada je taj prvi muž došao u posetu sinu i tada je izbila tuča. Čuli smo da su radile sekira i motke. Navodno su se potukli Mišel i taj prvi, pa je dolazila i policija. Samo što se to smirilo, videla sam Mišela kako nosi bebu. Delovao je radosno i ponosno je rekao: „Rodio mi se sin.“

Prosto je sijao, a evo šta se sada desilo - rekla nam je Tamarina komšinica.

Komšija kažu da je Tamara sa Mišelom živela jedno vreme u Vatini, pa se vratila u svoju rodnu kuću. Za Mišela su ispričali da je bio nadničar koji je samo povremeno radio i da nikad suprugu nikuda nije puštao samu.

Doživotni zatvor za ubistvo bebe

Obdukcija je pokazala da je dečak preminuo usled oštećenja važnih moždanih centara. Po prijemu u bolnicu, mališan, kome su odmah konstatovane neurološke povrede i brojni hematomi po glavi, uveden je u veštačku komu, iako su šanse da bude spasen bile male. Nažalost, posle borbe koja je trajala 40 dana, mališan je izdahnuo. Zbog smrti deteta uhapšen je njegov otac i njemu se na teret stavlja delo teškog ubistva deteta i za to mu preti doživotna robija.

Pročitajte još:

Komentari (4)

vlada

13.08.2020 00:42

Svakom i ovaj Bog da dete, beba mesec dana, grčići u stomaku, a frajer to rešava šamarima, po meni je za najstrože moguću kaznu, čak i smrtnu, čovek je bolesnik, na kraju, Bože me oprosti, mali beban se možda i spasio od budale, umesto da je privio svoje dete na grudi, da mu pomogne, da ga smiri, zna se kako, troje ih izvodim na put, on bebu od mesec dana ŠAMARA. STOKA, Ni neandertalci to nisu radili, jbt, svoj porod da uništava, UŽAS.

vlada

13.08.2020 00:45

Doživotno da jede naš hleb, to bi ja po kratkom, samo SMRTNA KAZNA za ovo delo.

Milanka

13.08.2020 08:08

Bože sačuvaj zgranuta sam očevom izjavom citiram: samo sam bebi lupio par šamara .

Nemanja

13.08.2020 08:45

Obesiti na terazije za nauk drugim bolesnicima