„Stan“ predstavio nove automobile u okviru voznog parka

12:08:00 14.08.2020, Komentara: 0

Novi Sad - JKP „Stan“ predstavio je deset novih vozila u okviru svog voznog parka. Kako je rekao gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prilikom obilaska vozila, Grad je finansijski pomogao kupovinu ovih novih vozila za terenski rad.

„Stan“ predstavio nove automobile u okviru voznog parka


- U pitanju su vozila koje će radnici voziti kako bi pomagali sugrađanima obavljajući razne aktivnosti na održavanju javnih objekata. Takođe, do kraja godine stiže i velika dizalica za javnu rasvetu u „Stan“ i u to je Grad uložio, zajedno sa voznim parkom, oko 20 miliona dinara ove godine - naveo, je, između ostalog, Vučević.

Dodao je da je „Stan“ dominantan na tržištu i održava više od 700 stambenih zgrada.

- Plan koji mi je predočilo rukovodstvo „Stana“ je da bi ta firma trebalo da bude prva u javno-komunalnom sektoru koja će organizovati dualnu nastavu, te da će uskoro stupiti u kontakt sa školama koje obrazuju buduće majstore raznih stručnih usmerenja - dodao je Vučević.

Direktor „Stana“ Ivan Radojičić je naveo da je nabavljeno deset motornih vozila i kamionske dizalice za potrebe javne rasvete.

- Uspeli smo od statusa gubitaša da dug svedemo na nulu, a danas „Stan“ uredno pokriva plate iz sopstvenih sredstava, ostvaruje dobit i osvaja nova tražišta - rekao je Radojičić.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
21°
Vlažnost: 40%
Pritisak: 994.9 mb
Vetar: 4 m/s, SW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?