Blago Teu kakvu ženu ima! Trudna Jelisaveta blista u seksi kreaciji sa dubokim šlicem i dekolteom

Nižu se komentari da Jelisvata nikada bolje nije izgledala, te da joj trudnoća odlično stoji

  • 25
Jelisaveta Orašanin Teodosić Foto: Instagram.com/jagodenamagli

Glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić (31) u drugom je stanju, a fotografijama u kreacijama koje ističu njen seksepil i eleganciju, pokazala je da u trudnoći izgleda prelepo, ali i provokativno.

Jelisaveta je pozirala u crnoj haljini sa dubokim šlicem, tako da su njene vitke noge i preplanuli ten bili u prvom planu, a čipkasti izrez na kreaciji dao je poseban pečat celokupnom utisku.

Supruga košarkaša Miloša Teodosića pozirala je u još jednoj seksi haljini, takođe sa dubokim šlicem, ali i dubokim dekolteom. Ova kreacija istakla je Jelisavetinu ženstvenost, a svi su saglsni da lepa glumica u trudnoći sija.

Da Jelisaveti prija trudnoća i da odlično izgleda i u opuštenom, elegantnom, ali i provokativnom izdanju, sasvim je jasno, te je dobila je brojne komplimente.

Podsetimo, Jelisaveta i Miloš 13. februara 2019. godine dobili su prvo dete, ćerku Petru, a glumica se porodila u Los Anđelesu.

Inače, Jelisaveta je i prvi i drugi put zatrudnela vantelesnom oplodnjom, kojoj se podvrgla na jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

- Više od svega želeli smo dete, ali zbog trombofilije koja izaziva zgrušavanje krvi, to nije bilo izvodljivo. Srećom, medicina je napredovala, podvrgla sam se vantelesnoj oplodnji i prošla pravi mali hormonski rolerkoster, ali danas imamo Petru. Priča sa srećnim krajem, što je jedino važno. Mnoge žene suočavaju se sa istim problemom, ali je najvažnije ne gubiti nadu i biti uporan - izjavila je tada Jelisaveta.

Video: Trudna Jelisaveta Orašanin uživa na moru: Sunce, plaža i divan slameni šešir

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iskreno

    22. avgust 2020 | 22:08

    Iskreno nista specijalno,ona je meni muskobanjasta,a i losa je glumica. Mozda je ok osoba,ali sto se tice izgleda za moj ukus out.

  • 5544

    22. avgust 2020 | 22:10

    Vrlo dosadna i nadmena osoba.Nekako iritantna!🙄

  • BG

    22. avgust 2020 | 22:21

    Našla krpa zakrpu,isti su i za bolje nisu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA