Style

Ljubav

Mesečni horoskop za septembar 2020. godine: Jarac, Vodolija, Ribe!

Mesečni horoskop za septembar 2020.godine! Jarac, Vodolija, Ribe! Jarčevi dobijaju podršku, Vodolija nalazi način da izađe iz teškoća... Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka u septembru.

Mesečni horoskop za septembar 2020. godine: Jarac, Vodolija, Ribe! Svet Plus





JARAC

POSAO

Poslovne prognoze za septembar 2020.

Dragi Jarčevi,
Merkur će na početku septembra praviti trigon sa Plutonom. Bićete u mogućnosti da poboljšate vaše stručne sposobnosti kroz pohađanje novog kursa ili seminara. Naći ćete način da dobijete podršku, kako u materijalu, instrukcijama i informacijama, tako i u finansijskom pogledu za nastavak jednog važnog projekta. Opozicija Venere sa Saturnom dovešće do zastoja u razvoju jednog dugoročnog projekta zbog razilaženja u interesima sa jednim dugogodišnjim poslovnim partnerom. 


U slučaju da prekinete saradnju, pretrpećete štetu. Najbolje bi bilo da se dogovorite i pristanete na kompromis. Ako niste koristili odmor u proteklim mesecima, pružiće vam se neočekivana pogodnost da odete makar na kraći odmor. Skladni aspekti Merkura sa Saturnom i Venerom omogućiće vam da poboljšate odnose sa poslovnim partnerima i ostvarite stabilnost u poslovanju ako ste vlasnik privatnog preduzeća. Merkur će ući u znak Vage 5. septembra, što će vas učiniti bolje organizovanim u važnim poslovima. Nešto novo ćete uspeti da pokrenete i efikasnije ćete planirati vaše obaveze.

Venera 6. septembra ulazi u znak Lava i donosi vam pogodnosti na polju finansija. Imaćete dobar osećaj kako da rasporedite vaše prihode i rashode, a očekuju vas i novi dobici. Mars će krenuti retrogradno 10. septembra, što vas upozorava da više pažnje posvetite zadacima koji su u završnoj fazi jer ćete se suočavati sa preprekama i zastojima u ispunjavanju planiranih rokova. 


U drugoj dekadi septembra će doći do izražaja vaše rukovodeće sposobnosti i dobićete bolje radno mesto i viši stepen odgovornosti. Treća dekada meseca donosi vam zastoje i teškoće u obavljanju planiranih zadataka. Nedostajaće vam potrebna sredstva, a vaši nadređeni će donositi pogrešne odluke koje će vas usporavati.

Nezaposleni Jarčevi će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima javnosti, prava, zdravstva, usluga i trgovine. Sezonske i honorarne poslove izbegavajte. Nije dobro vreme ni za pokretanje privatnog posla.



Mesečni horoskop - ljubavne prognoze


Ljubavne prognoze za septembar 2020.


Ako ste u vezi:

Opozicija Venere sa Saturnom na početku septembra dovešće do zahlađenja u vašim odnosima sa voljenom osobom zbog suprotnih potreba u ljubavi. Vi ćete biti na svom, zatvoreni u sebe, koncentrisani na svoje obaveze i izbegavaćete bliskost. Vaš partner će biti emotivno osetljiv i povredljiv. Nailazićete na sukobe oko raspodele kućnih i porodičnih obaveza.

Druga polovina septembra vam donosi više razgovora sa partnerom o zajedničkim temama. Vaš partner će delovati sigurnije u sebe i preuzeće inicijativu. Uspeće da vas pokrene na zajedničke aktivnosti i provodićete više vremena zajedno. Vama će prijati da se uključite u zajednički život i odmorite se od raznim nepotrebnih obaveza koje ste sebi nametnuli.



Ako ste slobodni:

Susret sa jednom osobom na mestu za zabavu doneće vam ulazak u neplaniranu avanturu koja će vam ispuniti prvu polovinu septembra. Već sredinom meseca ćete isto tako brzo izaći iz tog odnosa kao što ste ga i započeli. Sve će se zasnivati samo na fizičkoj privlačnosti, a u drugim stvarima nećete moći da se uklopite. U trećoj dekadi septembra privući će vas osoba koja će biti puna pokretačke energije i od inicijative. Počećete da se viđate i da se bliže upoznajete.

Nešto stariji Jarčevi će dobiti više od jedne ponude za izlazak i upoznavanje ali neće biti zainteresovani jer niko od potencijalnih udvarača neće odgovarati njihovim potrebama. Tek pred kraj meseca upoznaće osobu koja će ih privući.



Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze


Zdravstvene prognoze za septembar 2020.

Tokom prve polovine septembra osećaćete potrebu da se više krećete i da se bavite fizičkim aktivnostima. Slobodno vreme ćete provoditi u prirodi na čistom vazduhu, što će pozitivno uticati na jačanje vašeg imuniteta. U trećoj dekadi septembra bićete osetljivog zdravlja, podložni stresu i psihosomatskim smetnjama. Moguća je prehlada, kao i slaba cirkulacija.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su kalorične i koje u sebi sadrže materije za brže izbacivanje toksina iz organizma. Izbegavajte suhomesnatu i konzerviranu hranu. Jedite što više svežeg voća, kao što su jabuke, pomorandže i nar. Od povrća jedite brokoli, spanać i kelj. Uzimajte orašaste plodove i semenke. Pijte zeleni čaj i čaj od koprive.



Mesečni horoskop - srećni brojevi


Srećni brojevi za septembar 2020.

8, 11, 13, 17, 24 - Odigraj svoje brojeve!

 

Mesečni horoskop za septembar: Rak, Lav, Devica!

Mesečni horoskop za septembar 2020. godine: Vaga, Škorpija, Strelac!

Mesečni horoskop za septembar 2020. godine: Ovan, Bik, Blizanac!









VODOLIJA


POSAO

Poslovne prognoze za septembar 2020.

Drage Vodolije,
Venera će na početku septembra praviti opoziciju sa Saturnom i dovešće do zastoja u razvoju vaših planova na polju usluga po pitanju jednog dugoročnog projekta. Teškoće će doći sa neočekivanih strana, a možete biti u žrtva nečijih spletki. Teškoće vas očekuju ako se bavite oblastima zdravstva, administracije, građevinarstva, industrije i dizajna. Trigon Sunca sa Uranom doneće vam neočekivana finansijska sredstva kojima ćete uspeti da ubrzate završetak prioritetnih radnih zadataka. Više uspeha ćete ostvariti ako radite od kuće ili ako ste vlasnik privatne firme. Kvadrat Venere sa Marsom doneće vam teškoće u odnosima sa radnim kolegama i smetnje u razvoju novih ponuda povezanih sa poslovnim uslugama. 


Ulazak Merkura u znak Vage 5. Septembra učiniće vas bolje organizovanim u planiranju važnih promena u poslu i bićete u mogućnosti da započnete korisnu saradnju sa inostranim partnerom. Venera će narednog dana ući u znak Lava i omogućiće vam da poboljšate odnose sa poslovnim partnerima, ostvarite uspeh u javnosti i sklopite profitabilan ugovor.

Mars će 10. septembra krenuti retrogradno, što će usporiti pregovore oko novih radnih projekata i otežaće vam organizovanje i planiranje radnih obaveza. Trigon Sunca sa Plutonom i Saturnom u drugoj dekadi septembra doneće vam bolju zaradu zahvaljujući realizaciji tajnih planova. Imaćete stabilniji platni promet i dobro ćete se snalaziti u rešavanju važnih finansijskih obaveza. 


U trećoj dekadi septembra nailazićete na razne spletke iz nevidljivih i tajnih izvora koje će otežavati realizaciju planiranih zadataka. Dobro proverite izvore informacija jer možete biti žrtva nečije prevare, što vam može naneti gubitke. Ulazak Merkura u znak Škorpiona učiniće vas sposobnim da izađete na kraj sa ovim teškoćama.

Nezaposlene Vodolije će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima usluga, ekonomije, menadžmenta, prosvete, zabave i ugostiteljstva. Imaćete veliku ponudu honorarnih poslova.



Mesečni horoskop - ljubavne prognoze


Ljubavne prognoze za septembar 2020.



Ako ste u vezi:

Trigon Sunca sa Uranom na početku septembra usmeriće vas ka unošenju nečeg novog što će da poboljša vaše porodične odnose. Sa voljenom osobom ćete se složiti oko ulaganja zajedničkog novca u kupovinu novih uređaja za domaćinstvo. Trigon Sunca sa Jupiterom će vam doneti više intimnih trenutaka koji će vas oboje učiniti srećnim i ispunjenim.

Opozicija Sunca sa Neptunom u drugoj dekadi septembra doneće vam suprotne stavove i neslaganja oko zajedničkih ulaganja. To ćete rešiti kompromisom. Trigon Sunca sa Plutonom i Saturnom doneće vam ostvarenje zajedničkih ciljeva. Ulazak Sunca u znak Vage motivisaće vas da odete na zajedničko putovanje gde ćete se dobro zabaviti i odmoriti.



Ako ste slobodni:

Osoba koju ste upoznali kroz zajedničke društvene aktivnosti počeće sve više da vam privlači pažnju. Vodićete česte razgovore o zajedničkim temama koje će prerasti u ozbiljne polemike jer ćete otkriti da oboje znate mnogo o tim temama ali da imate različita viđenja i stavove. Shvatićete da se u vezi mnogo čega na ovaj način dopunjujete. Do kraja meseca će se između vas dvoje probuditi obostrana osećanja i započećete spontano emotivnu vezu koja će biti skladna.

Nešto starije Vodolije će biti privučene osobom koja je puna pozitivne energije ali koju ne drži mesto i stalno je u pokretu. Zadovoljićete se avanturom koja će biti dovoljno uzbudljiva da vam ispuni vreme i da oboje uživate dok bude trajala.



Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze


Zdravstvene prognoze za septembar 2020.

Zdravlje će vam tokom septembra biti uglavnom stabilno. Često ćete biti u pokretu i praktikovaćete svakodnevne fizičke vežbe i šetnju. Važno je da izbegavate da se previše iscrpljujete. Nećete imati dobar osećaj za fizičke i mentalne granice, zbog čega ćete kraće spavati i neredovno ćete se hraniti. Obratite više pažnje na to da vam je potrebno više sna i odmora.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su kalorične i pune vitamina. Ribu i pileće ili ćureće meso možete često koristiti u obrocima. Sirevi, jogurt, jaja isto tako mogu da vam više puta nedeljno butu na jelovniku. Jedite što više povrća kao što su karfiol, spanać, pasulj, grašak i krompir. Od voća jedite citruse. Uzimajte integralne žitarice i više B vitamina.



Mesečni horoskop - srećni brojevi


Srećni brojevi za septembar 2020.

8, 12, 15, 20, 24  - Odigraj svoje brojeve!


 

Horoskop za sudar Venere i Jupitera! Šansa za zabranjenu ljubav!







RIBE


POSAO


Poslovne prognoze za septembar 2020.

Drage Ribe,
Merkur će na početku septembra praviti trigon sa Plutonom i omogućiće vam da se prilagodite potrebama vaših klijenata, saradnika i javnosti. To će vam olakšati ostvarenje planiranih ciljeva i doneće vam zaradu bolju od očekivane. Opozicija Venere sa Saturnom prouzrokovaće razilazak u interesima sa jednim dugogodišnjim saradnikom, što će dovesti do raskida saradnje, a to će vam naneti štetu i usporiti vas u izvršavanju radnih zadataka. Trigon Sunca sa Uranom doneće vam neočekivani napredak u važnim pregovorima. S druge strane će vam kvadrat Venere sa Marsom doneti teškoća na polju novca. Izbegavajte rizične investicije. 


Merkur će 5. septembra ući u znak Vage. Uspećete da se bolje organizujete u rešavanju finansijskih obaveza, poboljšaćete platni promet i naći ćete način da brže rešavate potencijalne teškoće u obavljanju radnih zadataka. Venera će narednog dana ući u znak Lava i doneće vam mogućnost da privučete više korisnika vaših usluga i bolje i stabilnije poslujete ako se bavite uslugama lepote, kao što su frizerske i kozmetičke usluge.

Trigon Sunca sa Jupiterom značajno će unaprediti vašu saradnju i odnose sa poslovnim partnerima. Sklopićete novi ugovor i partnerstvo, što će vam doneti veliki profit u budućnosti. Mars će 10. septembra krenuti retrogradno i praviće vam zastoje na polju novca. Budite pažljivi u raspoređivanju prihoda i rashoda. Nedostajaće vam sredstva za prioritetne i velike projekte. 


U drugoj dekadi septembra uspećete da poboljšate saradnju i ostvarićete više uspeha u javnosti i na pravnom polju. U trećoj dekadi septembra nailazićete na teškoće u timskom radu i u saradnji sa društvenim institucijama. Krajem meseca će Mars praviti kvadrat sa Saturnom, što će dovesti do velikih nesuglasica sa saradnicima u vezi raspodele zarade.

Nezaposlene Ribe će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima prosvete, dizajna, ekonomije, prava i informatike. Imaćete slabiju ponudu honorarnih poslova.



Mesečni horoskop - ljubavne prognoze



Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi praviće niz pozitivnih aspekata u prvoj dekadi septembra, što će vam doneti iskrenu komunikaciju sa partnerom, više zajedničke zabave, izlazaka, druženja, kao i mnogo zajedničkih aktivnosti u kojima ćete oboje uživati. Bićete u mogućnosti da ostvarite zajedničke ciljeve i da se složite oko novih planova. Opozicija Sunca sa Neptunom 11. septembra vas upozorava da izbegavate neiskrenost, jer ćete se suočiti sa tajnama koje ćete otkriti i koje će dovesti do zahlađenja u vašoj emotivnoj vezi. Budite spremni na kompromis. U trećoj dekadi septembra nailazićete na niz neslaganja sa partnerom i vaš emotivni ali i društveni život biće ispunjen nezadovoljstvom.



Ako ste slobodni:

Prva dekada septembra dovešće do susreta sa osobom u koju ćete se na prvi pogled zaljubiti ali vaša nova simpatija neće biti spremna za emotivnu vezu već samo za avanturu, intimni odnos i neobavezna viđanja. U početku ćete pristati uz nadu da ćete uspeti da utičete na vašeg novog partnera da se veže za vas. Već u trećoj dekadi septembra uvidećete da nećete uspeti da ostvarite stabilnu vezu. Intimno ćete se dobro slagati ali će vas razdvojiti nedostatak emocija i razumevanja.

Nešto starije Ribe će biti privučene osobom koju poznaju površno i koju su posmatrale više kao prijatelja. Pokušaćete da postignete više emotivne bliskosti ali u tome nećete uspeti, što će dovesti do gubitka interesovanja za tu osobu.



Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze



Zdravstvene prognoze za septembar 2020.

Venera će u prvoj dekadi septembra ući u znak Lava i vaše polje zdravlja, što će dovesti do toga da se previše opustite i postanete skloni preterivanju u životnim zadovoljstvima. To može dovesti do slabljenja vašeg zdravlja, pa vam se savetuje da se više krećete i da izbegavate preteranu pasivnost. U trećoj dekadi meseca vaše zdravlje će biti dobro i stabilno.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od lako svarljive hrane koja u sebi sadrži vitamine i materije za lakše izbacivanje toksičnih materija iz organizma. Izbegavajte slatkiše, gurmansku hranu, alkoholna pića i crveno mesto. Jedite uglavnom ribu, mešano i sveže voće i povrće. Žitarice i mlečne proizvode jedite umereno. Pijte više vode i ceđene voćne sokove.



Mesečni horoskop - srećni brojevi


Srećni brojevi za septembar 2020.

3, 6, 14, 19, 25 - Odigraj svoje brojeve!

 

Narodni kalendar tačniji nego horoskop! Verovanja vezana za svaki mesec u godini!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Mesečni horoskop

Povezane vesti:


>