• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KOLAROV ODLUČAN! Dok su se Jelisaveta i Teo premišljali, fudbaler im je "maznuo" stan ispred nosa!

Autor Jelena Milinčić

Fudbaler je pazario još jednu nekretninu u prestonici i to u sve popularnijem delu Novog Beograda!

 Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić stan Aleksandar Kolarov nekretnine Beograd  Izvor: ATA Images/ Antonio Ahel

Prema saznanjima "Kurira", glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić planirali su da kupe nov stan u elitnom kompleksu na Novom Beogradu.

Ali, dok su se oni razmišljali, tu nekretninu je pazario fudbaler Aleksandar Kolarov. 

Možda će vas zanimati

Fudbaler je, kako Kurir ekskluzivno saznaje, nedavno postao vlasnik stana od 100 kvadrata, i to baš onog koji su želeli košarkaš i glumica.

Za njega je iskeširao 230 hiljada evra, ali to nije jedini trošak za fudbalera. Kolarov je odlučio da opremi stan po poslednjoj modi. 

Naime, on je angažovao jedn firmu iz Zemuna da mu uradi enterijer u takozvanom kraljevskom stilu. Tako će svaki kutak njegovih odaja odisati jedinstvenim dizajnom. U kupatilu postavlja mermer u kombinaciji s plišem, kakva se nekad mogla videti samo na dvorovima.

Dnevna soba sređuje se u minimalističkom stilu, a i kuhinja će takođe biti jednostavna, pastelnih boja. U spavaćoj sobi će biti smešten veliki krevet, orman, ogledalo i još jedna komoda.

Kolarov, inače, živi u Rimu i u Beogradu. On u glavnom gradu ima još jednu nekretninu, u kojoj boravi kada je u Srbiji, a sada će. verovali ili ne, postati komšija mnogim javnim ličnostima sa domaće scene. 

U elitno naselje na Novom Beogradu, gde je Kolarov pazario nekretninu, među prvima se doselila, i to još dok su zgrade bile u izgradnji, Sandra Afrika. Nakon nje, stan je kupio njen kolega, pevač Saša Kovačević, potom golman Crvene zvezde Milan Brojan, a onda i pevačica Marija Šerifović.

Od estrade u istom kraju žive i pevačice Milica Pavlović, Milica Todorović, kao i njen kum i kolega Stevan Anđelković. Najbolji teniser sveta Novak Đoković je pre tri godine pazario penthaus, a nedavno i još jednu nekretninu u tornju koji se gradi na toj lokaciji.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

pročitajte i ovo

Komentari 7

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

QQ

Mermer i pliš u kupatilu....žali boze pare i sve, za praziluk leka nema...ma koliko ga potkresuješ da se nevidi, na kraju ipak probije CK gaće od 50e i proviri ko repić

Jk

Teo ima gajbu sa pogledom na hram duplo veću elita ne živi na novom Beograd u

Baki

West65

SERIJE