Partizan našao rešenje i za ''bonus pojačanje'', još jedan povratnik?!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 03.09.2020.
17:44
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Ako se ovo realizuje, Stanojević će ekspresno rešiti problem sa kojim se od početka sezone mučio Savo Milošević.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Mnogo informacija stiže iz Partizana posle poraza od Vojvodine. Promenjen je stručni štab, stigao je Aleksandar Stanojević, a i ekipa se u hodu menja.

Danas je angažovan iskusni desni bek Aleksandar Miljković, koji se posle sedam godina vratio u Partizan, a sada je akcenat na rešavanju pitanja ''bonus igrača''.

Od početka sezone u Linglong Superligi, Savo Milošević je forsirao Filipa Stevanovića i golmana Aleksandra Popovića kao dvojicu obaveznih U21 igrača, ali već na jučerašnjoj promociji, novi šef struke Aleksandar Stanojević je nagovestio da će se na gol vratiti neko iskusniji, najverovatnije kapiten Stojković, kao i da se već radi i na angažovanju jednog ''bonus'' igrača.

Taj novi ''bonus'' igrač će po svemu sudeći biti još jedan povratnik!

''Alo'' je tokom popodneva preneo svoja saznanja da crno-beli rade na povratku štopera Svetozara Markovića iz Olimpijakosa i da je navodno već dogovorena njegova pozajmica.
-
-
Marković je prošle godine prešao iz Partizana u Olimpijakos, ali su ga Atinjani zimus poslali na pozajmicu u Larisu, koja je sada okončana i sada crno-beli to žele da iskoriste i privole atinske crveno-bele da Martkovića pošalju na novu pozajmicu u svoj bivši klub.

Marković ima 20 godina, uklopio bi se u famozno ''Pravilo U21'' i igrao bi u štoperskom tandemu sa Makijem Banjakom ili Vitasom.  Ugovorom je za Olimpijakos vezan do leta 2024. godine, pa će svakako imati dovoljno vremena da i u redovima grčkog velikana pokaže šta zna.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Peca Partizan
Friday, 04.09.2020
07:12

ni slucajno markovica velika rupa

avatar
magister
Friday, 04.09.2020
00:06

Kasnije - pročitao da je prodat Miletić, za 500h? Onda je Miljković umesto Miletića, to je smisleno, a kakav će kvalitet pokazati - videćemo. Dobar igrač, ali plašim se kikseva (kao što sam se s pravom plašio kikseva Maksimovića).

Današnja Tumbakovićeva (po mojoj proceni - odlična postavka igre, u situaciji kad su nam bekovske pozicije rak rana) koncepcija, sa tri stopera, 4 igrača sredine terena i dva krila koja imaju obaveze da budu i bekovi kad protivnik ima loptu, mi je potvrdila ono što sam pre neki dan pisao, da bi tako mogao da igra i Partizan (dok ne obezbedi odličnog desnog beka i ne vrati Šehovića).

U kvalifikacijama: Stojković - Miljković, Ostojić (ako dođe Marković), Banjak - Zdjelar, Natko, Stevanović, Suma - Marković, Asano . Sadik.

avatar
Südkurve München
Thursday, 03.09.2020
23:06

Zato mi nemamo problema sa bonus igracima. Nasi bonus igraci pobesise mocni Partizan koji je ove sezone bez premca

avatar
El Matador PFC-FCB
Thursday, 03.09.2020
21:13

Nije Marković taj već Vlalukin!

avatar
magister
Thursday, 03.09.2020
20:50

Miljković je dugo bio - dobar igrač. On je po profilu sličan Miletiću, koliko se sećam, prvo je igrao stopera. Nadam se da je s godinama stekao iskustvo i rutinu i da se neće ponavljati neke greške zbog kojih je otišao iz Partizana.

Moram da priznam da ne vidim situaciju sa štoperima na isti način kao Stanojević. Štoperi Partizana igraju pod - ogromnim pritiskom i očigledno je u nekoliko utakmica došlo do pada koncentracije. Trenutno, pisao sam, imamo Ostojića, uz koga je Marković, by the way, stasao u igrača koga je poželeo Olimpijakos, Ostojića koji je posle sezone, u kojoj je igrao standardno i *iškolovao* još jednog vrhunskog stopera, Pavlovića, pao u formi i imao par kikseva, imamo Banjka, Vitasa, Vujačića, Lalatovića, Miletića, doveli Miljkovića, koji je takođe stoper, reflektujemo na Markovića. u omladincima imamo nadarenog Cvetojevića, a pustili smo niz vodu dvojicu kapitena iz svojih generacija, koji su obojica i dalje bonus igrači - Bošnjaka i Balaža. Poslednji naši najveći transferi su bili upravo - stoperi: Pavlović, Marković, Milenković. Procena da će se znatno ojačati odbrana u kojoj na spisku već imamo 6 stopera, jednog mladića koji obećava, dvojicu bonusa koje bismo mogli odmah da vratimo - čini mi se čudnom. Možda će Miljković i Marković kod Stanojevića igrati fantastično, daj bože, ali ti potezi ne deluju preterano logično.

Moram da priznam, već sam pisao, da mi je i vraćanje skupog Jojića - relativno čudno. Za svakog od njih ja imam simpatije i mislim da su to odlični igrači, ali nisam siguran da su to igrači koji mogu doneti nekaku prednost.

Iz ovoga što čitam: Stojković - Miljković, Banjak (Ostojić), Marković, Urošević - Zdjelar, Jojić (?), Natko (Suma) - Stevanović (Marković), Sadik, Asano.

Ima tu mesta i za varijacije, samo kažem - nisam siguran. Možda dovođenje tih igrača unese stabilnost, a možda nam je samo to i potrebno... (?)

avatar
riquelme
Thursday, 03.09.2020
20:42

Stanoje? Sta se promenilo u Partizanu na bolje od kada si otisao..? Cemu povratak? Realno si hteo u Reding, nije uspelo cemu posle onog karakternog odlaska i pokusaja razmontiravanja lazi sada nazad na isto mesto..?

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Thursday, 03.09.2020
19:41

S obzirom na uslove u kojima Partizan igra SL najbolja rešenja za trenera Partizan su Aleksandar Stanojević ili Marko Nikolić tako da podržavam dolazak Stanojevića, ali ne podržavam odlazak Miloševića iz Partizana osim ako nije u UEFA. Ako je shvatio da mu nisu prijatelji oni koji već 5 godina rade na uništenju Partizana i da mu nisu sportski rivali oni koji veličaju već treću uzastopnu krađu protiv Partizana onda treba da postane predsenik Partizana i povede klub u obračun sa zvezdom i spasi srpski fudbal od zvezde. Četvrti dan od jedne od najveći krađa u srpskom fudbalu gde vojvodini sudija nije pokazao čistih 6 crvenih kartona (Andrić i Bralić još u prvom poluvremenu, Saničanin i 3 x Lalatović) protiv Partizana, a Uprava Partizana na čelu s Vučelićem i dalje ćuti, misle da su rešili problem promenom trenera ili misle da mi u to verujemo?! Vučeliću odlazi! Odbrana Partizana se ne pojačati, već oslabiti odlaskom Miletića i dolaskom Miljkovića, a Marković sigurno nije zreo za štopera ni fizički ni taktički, osim ukoliko planiramo da igramo samo kup, a ne i LE. Što se tiče SL da Partizan ima upravu postavili bi ultimatu: ili strane sudije i VAR već od sledećeg kola ili ne igramo!

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Thursday, 03.09.2020
18:36

O boze, jedva sam cekao da ga se otarasmo

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 03.09.2020
17:53