Merkur u Vagi ove subote najavljuje promene koje će najviše da osete upravo rođeni u tom znaku. Ovaj aspekt pridaje veliki značaj komunikaciji sa drugima, kao i lepim zdravim odnosima s ljudima, posebno onima koji vam najviše znače u životu. Danas budite aktivni i družite se, uživajte u lepim stvarima i vikendu uopšte.

Ovan

Puni ste pozitivne energije i niste svesni da je to dobar preduslov za dobru zaradu. Bićete prezadovoljni rezultatima. Osoba koju do sada niste primećivali može vam se uvući pod kožu. Niste ni primetili da ste sve češće u njenoj blizini.

Bik

Vaša okolina primećuje da ste previše okupirani i ne stižete ništa da završite. Imaćete njihovu podršku. Partnera zapostavljate zbog brojnih poslovnih obaveza, a zamerali ste mu na mnogo manjim greškama. Ne ignorišite tegobe koje imate u poslednje vreme, već posetite lekara.

Blizanci

Pred vama je posao koji obećava. Možete se snaći u bilo kakvoj situaciji, a sve obaveze završavate sa neverovatnom lakoćom. Preosetljivi ste i nemate realnu sliku o voljenoj osobi. Bilo bi dobro da se preispitate, jer u vama je problem.

Rak

Morate biti otvoreniji i jasniji ako želite da promenite određene okolnosti. Nemojte čekati i ne oslanjajte se na nečije obećanje. Ponovo se vraćate u prošlost i priželjkujete susret sa jednom osobom. Možda vam se želje i ostvare. Osećate se dobro.

Lav

Ako razmišljate o promeni posla, mogli biste iznenada da dobijete ponudu oko koje se nikako ne treba dvoumiti. Partner je izuzetno tolerantan prema vama i trudite se da to ne zlopotrebite. Imate sreće više nego obično. Izbalansirajte ishranu.

Devica

Niste dobro organizovani, a ideje koje imate nikako ne možete da sprovedete u delo. Potražite pomoć bliskog saradnika. Na veoma lak način možete da ostvarite komunikaciju sa osobom koja vam se već neko vreme dopada. Ne propustite priliku za razgovor.

Vaga

Vaša inteligencija dolazi do izražaja. Na vreme ćete izbeći eventualne probleme ili teškoće. Ne propuštajte šanse koje primećujete. Uspećete da se izborite za dominantniju poziciju u emotivnoj vezi i bićete zadovoljni daljim tokom odnosa. Osećate se odlično.

Škorpija

Pred vama je sjajna poslovna ponuda koja može doneti veliki uspeh .Važno je da budete potpuno opušteni. Nemojte odugovlačiti sa donošenjem važne odluke jer voljena osoba može izgubiti strpljenje. Nekada je bolje doneti i pogrešnu odluku nego nikakvu.

Strelac

Sve vam polazi za rukom, a imate i sjajnu komunikaciju sa nadređenima. Zadovoljni ste i po pitanju finansijske situacije. Ukoliko imate neke namere o tome da unapredite emotivnu vezu, važno je da partnera obavestite o tome.

Jarac

Niste zadovoljni poslovnom situacijom i krivite druge za svoj neuspeh. Pokušajte da budete objektivni. Delujete odsutno i voljena osoba pokazuje zabrinutost. Nemojte dozvoliti da bilo šta utiče na vaš ljubavni život.

Vodolija

U proteklom periodu ste vredno radili, a sada samo ubirate plodove. Možete otići na zasluženi odmor. Naglašena strastvenost vuče vas ponovo u neku avanturu. Niste zainteresovani za velike promene, volite da sve bude sigurno onako kako je.

Ribe

Imate šansu da svoje ideje sprovedete u delo. Imaćete podršku osobe u znaku Jarca, koja je veoma cenjena. Ljubavni život krenuo je uzlaznom linijom. Veza koju ste započeli sasvim sigurno može da preraste u nešto značajnije.

  • Izvor:
  • Noizz.rs