06. septembar  2020. 09.55  | Izvor: Tanjug

Mihajlović: Neće više biti građana prvog i drugog reda u Šapcu

BEOGRAD -

Članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović ocenila je danas da su građani Šapca na ponovljenim izborima na 27 biračkih mesta u Šapcu svojim glasovima odbranili izbornu volju iskazanu na lokalnim izborima 21. juna, kada je najviše glasova osvojila Srpska napredna stranka, te da više u tom gradu neće biti građana prvog i drugog reda.

"Nema nikakve nikakve sumnje da građani Šapca žele promene i drugačiju vlast, kao što ne sumnjam ni u njihovu spremnost da, u slučaju da gradonačelnik Nebojša Zelenović pokuša da se novim manipulacijama još malo zadrži na vlasti, brane svoju izbornu volju koliko god puta bude potrebno", kaže Mihajlović.

mihajlovic, zorana

Ona navodi da su Šapčani svojim glasovima jasno poručili da sve što je bilo loše u tom gradu u prethodnom periodu mora postati deo prošlosti, od deljenja Šapčana na građane prvog i drugog reda, do neasfaltiranih puteva i neuređene komunalne infrastrukture.

"Šabac je grad koji može i mora mnogo da se razvija mnogo brže, a za to mora imati na svom čelu ljude koji će raditi mnogo drugačije od Nebojše Zelenovića i biti zaista posvećeni poboljšanju života svojih sugrađana", kaže Mihajlović.

Srodne vesti